Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A Coca Cola hizlal?

A Coca Cola hizlal?

Figyelt kérdés
Én ugyanis elég sokat iszok belőle, de nem hizok. Pedig az a célom. Na, nem az miatt iszom, csak épp szeretem. Most az a kérdésem, hogy ha nem innám, több esélyem lenne-e a hizásra mert olyasmit is hallottam, hogy a Kóla szétmarja az ételt, még mielőtt attol hizni tudnék. Kicsit értelmetlen a kérdésem, de remélem akad aki megérti! 181cm magas vagyok 71kg-val. F36
2010. márc. 5. 23:37
 1/9 anonim ***** válasza:
nem az etelt marja szet, hanem a fogzomancod. egyebkent nem hizlal.
2010. márc. 5. 23:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Elsőnek csak gratulálni tudok, egy deci cola 40 kcal, tele van cukorral... De ha emellett nem eszik valaki eleget, akkor csak ebből nem lehet elérni annyi kalória többletet, hogy az ember hízzon. Szóval kérdező egyél kalóriadús kajákat is.
2010. márc. 6. 00:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy szétmarja az ételt, ezt nem tudom, hogy találták ki. Az étel gyakorlatilag azonnal a gyomrodba kerül, ahol megkezdődik a feldolgozása sósavat tartalmazó emésztőnedvvel. Onnan már megy a maga útján. Egy másik sav ott nem tudja szétmarni. Ettől függetlenül a kóla minden szempontból egészségtelen, eltekintve attól az egytől, hogy legalább sok folyadékot viszel be.
2010. márc. 6. 01:54
 4/9 anonim válasza:
csak gondold el,hogy a cola jobban oldja a vízkővet pl a wc kagylóban mint a vízkőoldó...és azt iszod..
2010. márc. 6. 07:11
 5/9 anonim ***** válasza:

a coca-cola nagyon hízlal. 100 ml (1 dl) kólában kb. 12 g cukor van.

[link]

2010. márc. 6. 08:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne így akarj hízni, meg ne úgy hogy szalonnát eszel zsíros kenyérrel....mert kitolsz a testeddel. Az ilyen problémákkal is dietetikushoz kell fordulni, és neked is egy speciális hízókúrát kell tartanod. Mellette fontos, hogy mozogj sokat, és most ne a kardió edzés legyen a cél, hanem a súlyzós edzés.

petranova

2010. márc. 6. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Te ezzel akarsz hízni??? Az igen...

Egyél rendesen oszt menjél le a konditerembe nagyon gyorsan!:)

kezdet voltam.

2010. márc. 6. 20:13
 8/9 anonim válasza:

Én szinte csak colát iszok, és hát az elején (az első honapban mikor elkezdtem csak azt inni) akkor nem hiztam töle, de aztán elkezdtem töle hizogatni elég szépen :/

Mielött nem azt ittam csak akkor 28 kg voltam, és azota miota csak azt iszok azóta 45 kg vagyok. (szóval 2 honap alatt 17 kg-mot hiztam töle). Ugyhogy lehet töle hizni.

2012. jún. 30. 12:44
 9/9 anonim válasza:
Én szinte csak colát iszok, és hát az elején (az első honapban mikor elkezdtem csak azt inni) akkor nem hiztam töle, de aztán elkezdtem töle hizogatni
2012. jún. 30. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!