Egy db vajas zsemle és 450 gramm kaukázusi kefír sok reggelire?
Az összmennyiség s persze a napi kalóriaigényed számít.
Amúgy nem tűnik soknak, csak az összetétel lehetne jobb.
Én speckó vagyok. Sosem tudtam reggelizni, ebédelni szoktam vagy 1000-1600 kcal-t, nem vagyok kiéhezve (akkor többet ennék :D), nekem ennyi kell. Tojás, zöldség, zsír alapokon mozgok.
A párom 1200 kcalt eszik reggelire, összetételtől függetlenül (de ő mindig szénhidrátosan eszik. süti, édes rizsek, rizs rántottával, zabkása), viszont ő az, aki 8 óra fizikai munkát és min. 16 km biciklizést nyom le ebédig (ennek kisebb részét a reggeli előtt) és napi 2500 kcal esetén hamar lefogy...
Nekem jóval kevesebb kell.
Neked kell kitapasztalnod, hogyan és mit érdemes reggelizned. Egészen más időzítést igényelhet két ember. A párom nem működik reggeli nélkül, én nem működöm reggelivel, ő nem bírja a kevés szénhidrátot, én a sokat... Más laktat minket. Van, amikor az ő utolsó étkezése egybeesik az én elsőmmel. Óriási emberi különbségek vannak, ki 7-szer, ki egyszer eszik egy nap (s van, aki heti két nap nem is eszik semmit).
Te pedig ismeretlen tényező vagy számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!