Miért van ez? Nem akarom én ezt.
Figyelt kérdés
Kb. 2-3hónapja "leadtam" a csokit. Nem is kívánom már, simán van, hogy hetekig nem eszek semmi édességet, (üdítőket sem iszom, csak ásványvizet) viszont van úgy, hogy ha egy nap (akárcsak ma...) eszek egy kis csokit, már egész nap kívánom. Hallottam valami olyat, hogyha reggel egyből édességgel vagy cukros kajával indítunk az egész nap kívánni fogjuk. Viszont én ebéd után ettem, és most egész nap sóvárgok utána... De ha nem eszem nem hiányzik, ha valaki tud tanácsot adni, hogy mit tegyek ilyenkor azt megköszönöm. 15/F2010. márc. 5. 19:41
1/3 anonim 

válasza:

Tanácsot nem tudok adni. Ne egyél csokit...Ezzel Én is igy vagyok. Már eleve ha elkezdek enni, akkor egyfolytában ennék. Ha nem eszem, egy idő után nem is gondolok rá, jobban kibirom. PL. tegnap ettem reggelire hamletet tojással. Utánna fél órával már fánkot, nem tudtam neki ellenálni. Amig nem ettem reggelit a fánkot se kívántam.
Ma már inkább csak du.-n 3kor ettem egy salátát:D Igy nem nassoltam egész nap. De te még fejlődésbe vagy, inkább egyél. De ne csokit!;)
20/L
2/3 anonim 

válasza:

Jézusom! Halálra akarod éheztetni magad? Délután háromkor eszel egy kis salátát? Teljesen tönkreteszed az anyagcseréd, és szép lassan magad is. Szerinted normális amit csinálsz? De komolyan!
3/3 anonim 

válasza:

Ha nem vagyok éhes és nem is kívánom a kaját minek egyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!