4-5 hetente egy komolyabb kalóriadús nap (5-6-7ezer kcal) nagyon sokat árthat? Esetleg van akinél elöfordul?
Teljesen egészségesen étkezek,értsd semmi cukor,liszt,ritkàn tejtermék.Ellenben sok fehérje,alacsony ch és heti 3-4szer sportolok.
174cm 62kg vagyok.Fogyni még kb 3-4kg-t akarok és feszesíteni.Màr nagyon régóta egészségesen tàplàlkozok,nincs is hiànyérzetem.Viszont 4-5 hetente van egy ilyen extrém napom.Nagyon sokat ronthat a helyzeten?
24 éves nö,7 hónapos kislàny anyukàja
Nekem van ilyen tapasztalatom. Ha kb. havonta egyszer van ilyen, akkor semmi érzékelhető hatása nincsen. Lehet persze, hogy hízol 100-200 grammot tőle, de az a normál súlyingadozás hibahatárán belül van, észre sem veszed.
Ha hetente vagy gyakrabban van ilyen kilengés, az már agyonvágja a diétát.
kb 4500kcalt vittem be tegnap,bar szerintem ettol kevesebb is mert mindent felkeekitettem,ugyebar az etteremben nem birtam mericskelni :)hat igen a koktelok nagyot utottek a kaloria bevitelen,de egy jo ideig most nem tervezek ilyet az biztos...feltoltodtem,irany tovabb a cel fele!
jaaa es mereckedtem ma,1.5kg-al vagyok tobb mint tegnap.Na de annyit be is termeltem + a megkotott viz...lemegy az par napon belul,no stress :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!