Segítséég! Rengeteget ettem .!?
158cm és 38 kg vagyok,elméletileg azt mondták hogy anorexiás.Pszihiáterhez jártam,de már nem tud fogadni valamiért.De nem ez a lényeg.
Szinte minden második nap rám szokott törni az evésrhoam,és bezabálok mindent,csokit,háztartási kekszet,kenyeret,mindent amit nem kéne.Ezt már lassan a 3.hete hogy csinálom 2 naponta.Félek,hogy elfogok hízni,mondjuk még egy dkg sem híztam,inkább fogytam de miért?
Segítsetek légyszíves,nagyon sokat ettem,és most megbántam,de még mindig ennék..a hasam meg felpuffadt,le fog menni vagy nem? ÍRJATOK,könyörgöm.
(az szerintetek miért lehet,hogy a falásrohamok ellenére nem hízok semmit,hanem fogyok???)
9. válaszoló, miért ba sztad szét a térdedet?
Ha a térdműtéted az érved, akkor menjünk bele.
Hol volt az orvosod, amikor meg kellett volna előzni a térded károsodását?
Tegyük fel baleset ért, orvos nem tudta volna MEGELŐZNI. Tegyük fel valóban kiemeltél egy hasznos példát a nyugati egészségügy mellett, sebészi beavatkozás, műtét.
Oké, egy jó példától jó lesz a nyugati orvoslás?
1 jó példa ellensúlyoz sok rossz esetet? Vagy mi?
Legyen térd műtét a nyugati orvoslás keretein belül. Invazív eljárás? Fertőződés lehetősége fenn állt a beavatkozás során?
A nyugati orvoslás az antibiotikumokat lovagolja meg a sebészi eljárásai során. Az antibiotikumok ideje (most nem firtatva hasznukat és kárukat) valószínűleg leáldozóban van. Ahogyan egyre több multirezisztens baktérium nemesedik ki, a jövőben teljesen elképzelhető, hogy lehetetlenné válnak a különböző sebészeti beavatkozások. Persze lehet, hogy az antibiotikumok lépést tartanak, én nem tudhatom ;)
De szerintem részben ennyit a térdműtétről, neked még szerencséd volt, kíváncsi leszek meddig fog az ilyen szerencse kitartani, meddig mehet még műtögetni az embereket.
Nem csoda egyébként az alacsony %-om.
Az én világképem nem populáris. Valljuk be, a legtöbb ember hülye és teljesen álomvilágban él. Fogalmuk sincsen minderről. Én legalább tudom, hogy álomvilágban élek, ennyi fogalmam van.
Így tudok másképp tekinteni bizonyos dolgokra. Vagy nem.
Nyilván ha egymás látásmódját ütköztetjük, akkor egy csomó senki fogja lehülyézni az én látásmódomat, persze én is az övékét, bár egyre kevésbé szeretek minősítgetni, ítélkezni. Ugyanis értelmetlen.
De gondolom észrevettük, hogy ha sok hülye mond hülyeséget, akkor az idővel igaznak fog tűnni, míg a kevesebb, eltérő véleményű ember szava akármennyire is legyen valóság/hülyeség, többnyire hülyeségnek fog tűnni. Főleg a többség szemében.
Közben pedig? Baromság az egész, mert a kisebbség sem tudhatja, hogy igaza van-e.
Tehát én sem zárom azzal soraimat, hogy biztos a mainstream baromságok tévednek, legyen igazuk. Nem is igazán számít, de ennyit az alacsony százalékomról. Többnyire bizonytalanságukat magabiztossággal leplező primitívek pontoznak le, hiszen nem értenek egyet velem.
Az nem jutna el az agyukig, hogy nem is kötelező velem egyetérteniük, ettől még nem feltétlen kell pontozgatni, mert olcsó játék HÜLYEgyerekeknek.
12: Profi sportoló voltam, ez ezzel jár.
Egyébként az orvos olyan jó, hogy azóta semmi baja a térdemnek. Semmi fájdalom és ugyanúgy tudok sportolni is.
Ha te azt gondolod, ha valaki helyesen táplálkozik, akkor annak soha semmilyen baja nem lesz, akkor nagyon mellé beszélsz.
Táplálkozás.. kerülted az ízületeidet ismerten károsító növényi méreganyagokat -> lektineket?
Örülök, hogy jó a térded a műtét óta, mint írtam kiemeltél egy pozitív példát egy komplex jelenségből.
Profi sport, valamit valamiért. Nyilván figyelmeztettek rá, hogy a szervezeted túlterhelése mivel jár(6), illetve kérdés az is, mennyire vigyáztál közben az egészségedre, ha már túlterheled magad.
Az is lehet, hogy megérte, nem tartozik rám, de ettől még nem lesz jó a nyugati orvoslás, csak lesz számodra hasznos része.
Vagy jó a nyugati orvoslás, hiszen értelmetlen nekem ítélkeznem. De az áldozatait ez nem biztos, hogy vigasztalja. Merthogy ugye alapvetően valahogy a nyugati orvoslás hibái, az áldozatok jöttek szóba, talán a természetgyógyászat felemlegetése kapcsán.. vagy mi.
Természetgyógyászattal sem lehet mindenkit meggyógyítani.
Annak is vannak áldozatai, csak őket semmilyen rendszer nem tartja nyilván. :P
A kisgyerek (csecsemő, nem tudom), aki meghalt nem olyan rég, mert természetgyógyásszal "kezeltették".
Csak úgy mondom, hozzáfűzésként.
Akkor a természetgyógyászat okozta haláleseteket, és azok nyilvántartását legalább nem támogatja az állam.
A másik rendszerét igen. De legalább nyilván van tartva, megéri azért melózni és csomó pénzt fizetni, hogy az eü rendszer adott esetben lepusztítson. Részemről elfogadható.
Az említett gyerek esete, csak nem az a nagyon bonyolult eset, ahol hagyták éhenhalni a gyereket? Mert az valóban a természetgyógyászat hibája. Egyértelmű, valaki nem eszik és éhenhal -> ki a felelős? Nyilván... :)
De biztos van más eset is, én ilyen nagyon primitíveket hallottam az utóbbi években, ahol pusztán az alapvető emberi logika hiányzik. Ezekre azt mondom, nem az adott rendszer hibája (akár alternatív, akár hivatalos orvoslás) egyszerűen az emberi logika teljes hiánya. Hát majd következő életükben jobban fogják csinálni ezek az emberek.. talán. Vagy nem, még szerencse hogy igazából mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!