Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyors felszivodasu a ' tönköly...

Gyors felszivodasu a ' tönkölybúza fehér ' lisztem?

Figyelt kérdés
Olyan szep fehér mint a sima búzaliszt, de ez tönkölybuza liszt. Vagyis nem teljes kiőrlésű ...palacsintat szeretnek csinálni, es sajnos tk rozlisztből borzalmas lesz :(

#Gyors felszivodasu szenhidrat
2015. júl. 11. 21:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Régen odafigyeltem rá, hogy a számomra hiteles nézetek szerint egészségesen étkezzek, és hogy ez testileg is jó legyen nekem.

Mára már rájöttem, hogy a testi egészség vajmi keveset számít az én életemben, tulajdonképpen még aki egészségesen étkezik annál is bármikor elmúlhat a fizikai jó állapot, egészség. És hogy nem tesz boldogabbá vagy többé az egészség sem.

Így mostanában többet adok az olcsóságra, egyszerűségre és az élvezetekre, de még mindig szem előtt tartva bizonyos elveket.

Én pl. gluténmentesen eszem, tejtermékek közül csak vajat fogyasztok időnként (élvezet). Szénhidrátot zöldségeken kívül rizzsel eszem (olcsóság, egyszerűség).

De próbálok nem enni feldolgozott kajákat, mesterséges kajákat, magamnak főzök zöldséges, rizses ételeket, pénzfüggő hogy mennyi húsfélével. Tegnap pl. lazacot is tudtam enni, mert 600/kiló a halcsont amin csomó hús van.

Párolt zöldbabbal (mondjuk hüvelyes ami nem mindenki szerint jó) elvileg 'egészséges' étel volt, de ami nekem többet számít, igazán különleges is.

Tehát így eszem én, nem mindenkinek ajánlanám hogy engem kövessen, mert nem mindenkinek jó ám a (sok) rizs vagy éppen a vaj. Vagy az alkohol, de hogy én mit engedek meg magamnak az egy dolog, én kb. tudom mivel mit okozok magamnak, de mondjuk egy búzás péksütit nem is tudom mikor ettem.. valahogy ezt élvezeti érték ide vagy oda, nem engedném meg magamnak.

Hát ez vagyok én, saját esetemben nem csak az egészségesség felől közelítem meg a táplálkozást, meg úgy az egész életet.

2015. júl. 16. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!