Csupan néhany kilot szeretnék leadni, de nem tudok ellenallni néha a panirozott cuccoknak és sult krumplinak, nagyon nagy baj? Lent kifejtem
No szoval nagy tavaszi elhatarozasként egy keveset megprobalok leadni ( 170 centi, 65 kilo). 4 napja szobabringazok, egész kitartoan, atlag egy orat tekerek kettes-harmas fokozaton, meg két napja csinalom reggelente Rubint Réka van 5 perces videoit, kulonos figyelmet szentelve a felulésekre..Mivel gyerekem van, odafigyelek arra h mit fozok, barmilyen koretet készitek, mindig van hozza parolt répa,brokkoli vagy borso..
De ..vessetek ram kovet, nem vagyok képes ellenallni egy-egy rantott csirkemellnek, hozza egy kis sult krumplival;..Csak pulyka-és csirkehust eszunk, vagy egy nagyobb szelet sonkaval le van tudva a hus sokszor..Hogy csokkentsem a lelkiismeret-furdalasom, desszertes tanyérra szedem magambnak a kajat ( a 2 éves gyerekem tobbet eszik igy), de azon a desszertestanyéron van hetente kb haromszor krumpli ( sult krumpli is), vagy tészta a zoldség mellett...Nagyon nagy baj??? Komolyan, képetelen vagyok ilyen magokat meg zellerszarat ragcsalni( *pirul*pirul*pirul*)
A rántott csirkétől semmi bajod nem lesz, még az eredeti recept szerint sem, de ha megnyugtat, panírozd teljes kiörl. lisztbe és morzsa helyett zabpehelybe vagy szezámmagba.
A sült krumpli hetente 3-szor viszont akkor is nagyon gáz, ha nem akarsz fogyni. 2-3 hetente 1-szer oké (de akkor egyél nomális adagot belőle).
Koszi a valaszokat! megfogadom oket!
Kedves masodik, neeem, nem hetente 3-szor eszek sult krumplit, hanem 3 -szor van egy héten vmilyen krumplis koret- puré, a hirhedt sult krumpli, steak burgonya, vagy sima fott krumpli :)
Haaat...oszintén szolva komoly bajom nincs a sulyommal, de azért az a két év itthon a gyerkoccel megtette a hatasat, foleg a" kritikus pontokon"- derék, has, csipo...Terhességem elott 54 kilo voltam, akarmit tettem , ettem, egy grammot nem szedtem fel, igy a mozgas sem igazan érdekelt..Terhességem alatt felszedtem 25 kilot!!! ( ebbol csak a baba volt 4 és fél ), azota 65 kilot nyomok, és semerre sem mozdul ( még!!) a mérleg nyelve..Egy éve fogamzasgatlo implantatumot hordok a karomban, és ez a kis szemét rudacska a bunos abban, hogy novesztgetem a hurkaim, és mar zavar.. Most jutottam el odaig, hogy elég ebbol, valamit teszunk, de tényleg nem vagyok sajna olyan, hogy lemondjak kulonbozo " foldi oromokrol", a hiperben sovargova allok a csokik elott, ugy huz el onann a férjem :D
De, masok szerint is, ez a 65 kilo nem ( tul) sok, noiesebb vagyok sokkal mint 54 kilosan voltam.Habar ugy gondolom, egy kb minusz 5 kilo jo kis konszenzus,nem leszek ujra gebe, de egy icipicit véknyabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!