Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az alkohol mennyire zavar...

Az alkohol mennyire zavar bele a fogyásomba?

Figyelt kérdés

Kb. május vége - júniús eleje óta fogyókúrázom, fogytam is pár kilót.

Egészségesen eszem, csak az esti italozással van problémám.

Suli időben kb. hetente 1x járok csak el így beülni kocsmába, a szünet első 2 hetébe nem ihattam alkoholt (gyógyszer), meg itthon se voltam.

Viszont itt a nyár, így azért heti 2-3 alkalom van, ami 'alkoholos' este. Nem arról van szó, hogy le akarok részegedni, de az egész estét jólérzős-beszélgetős este alatt azért 2-3 sör, vagy bor, esetleg 1-2 tömény lecsúszik...

Imádom az ilyen estéket, és nem is akarom kihagyni, de mivel minden mást betartok, sportolok, nem akarom, hogy ez legyen az akadálya sem..

Arról gondoltam, hogy azokon a napokon kihagynám a vacsit pl., vagy valahogy 'kompenzálnék'.

Mit kéne tennem?

18/L

2015. júl. 7. 10:42
 1/2 anonim válasza:
Ha bulizni mész semmiképpen ne hagyd ki a vacsit, mert a végén még rosszul leszel, elájulsz főleg a nagy melegbe. Egy pohár borban egyébként átlagosan 160 kaloria van, ha jól tudom, ez az ital tartalmazza a legtöbb cukrot. Szerintem amúgy pár sör, esetleg egy pohár bor simán belefér a diétába, majd másnak lefutod, vagy le edzed:)
2015. júl. 7. 11:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Nehogy kihagyd a vacsorát, ez buta ötlet.

Sokan isznak fogyás közben is, nem tudok róla, hogy gond lenne, ha nem iszol sokat. S jónak tartom a cukros italok kerülését :) Szerintem rendben leszel :)

2015. júl. 7. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!