Ha ma többet izzadtam, lehet hogy vizet raktároz a szervezetem?
Figyelt kérdés
Ma többet mérlegeltem egy kilóval, fel is tettem kérdést, többen írták hogy vízvisszatartás. Ugyanazt az edzést csináltam mint mindig, mégis látványosan többet izzadtam. Akkor tényleg lehet víz?2015. jún. 30. 12:22
1/3 anonim válasza:
Bármikor lehet víz. Nem hiszem, hogy meg fogod tudni, hogy mennyi vizet és hol tárolt a tested ma reggel, de holnap mérlegelsz és meglátod, mi történt.
A glikogénraktárak lemerítése amúgy sok vízvesztést jelent, persze ahhoz sok edzés kell töltött raktárak esetén, s ha utána sok szénhidrátot eszel, vissza is töltöd.
2/3 schocko válasza:
...van a fejben egy nagyobb üreg, na ott szokott lenni a raktár...mondjuk az emberi test többsége vízből áll, de ez ne tévesszen meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!