Más fél hónap alatt 11 kg fogytam mennyi idő még beáll a szervezetem a megfelelő étrendre?
A dietetikus hazudott, nem rossz szándékból, szimplán csak hülyeségeket tanult.
A tejtermékekkel fölöslegesen emelitek meg az inzulinszintedet, és gyulladásos betegségeket kockáztattok. Kérdezz rá nála, ez szerinte miért jó. Ha jön a kalciummal akkor tájékoztasd hogy az nem épül be a tejtermékekből, legfeljebb majd később, az érelmeszesedés plakkjaiba.
De kérdezd meg miért jó felnyomni egy ember inzulinszintjét, ha ez hízást és betegségeket okoz.
400-500 kcal lehet jó is, lehet túl kevés is. És ezt a dietetikusod sem tudja (de erre írtam, hogy nem rossz szándék vezérli, csak lövése sincs a dolgokról)
Nem tudni mekkora károkat okoztál a szervezetednek, és hogy a mostani életmódoddal ezek helyre jöhetnek-e. Ha tippelni kellene, én azt mondanám fiatal vagy még, a tested még helyre jöhet. Ha elkezdenél normálisan enni és edzeni.
Most még mindig nem eszel normálisan, és egyáltalán nem jöttél helyre, aki a te korodban ilyen keveset eszik hogy nehogy hízzon, hehe, hát szomorú, de az lelkileg komolyan beteg.
Most én ezt nem fogom fel akkora tragédiának, mert teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy emberek élnek s halnak, gyerekeket is gyilkolnak. Csupán nincsenek illúzióim: itthon is ölik a gyerekeket, csak nem puskával vagy késsel, hanem a média által, a szellemetek mérgezésével. Lelki betegségeket, testképzavarokat okoznak, elszakítanak titeket az egészségtől, ami végül a veszteteket okozza majd.
Szóval jó nagy felelősség manapság gyermeket vállalni :) Nagyon vigyázni kellene rátok.. jelenleg még lejtőn vagy szerintem, kellene neked egy tanító, aki segít helyretenni az értékrendedet és a világnézetedet. Legalábbis szerintem, mert most még az anorexiásokhoz állsz közel, sokan nem tudják, de a hízástól való fél-elem az egy betegség. Egy kór, ami megmérgez és tönkretesz, mint sok egyéb krónikus nyavaja.
Vajon ezt le tudod vetkőzni magadról? Én nagyon sok erőt és sikert kívánnék hozzá! :)
A súlyodat vicces lenne megtartanod, bakker 14 éves vagy, még éveken át fejlődnie kellene a testednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!