Laposabb pocit szeretnék? így sikerülhet?
sziasztok! 165cm és 56kg vagyok. szerintem van rajtam kb 5kg felesleg, es az lenne a kérdésem, hogy hasazassal fog e menni? ha csinalok hasprest, es "növesztek" egy kis izmot, utánna pedig megpróbálnám leadni a felette lévő zsírt? persze nem csak ennyivel hanem aerob mozgasokkal is. érdemes bele kezdenem? mármint több figyelmet fordítani a hasazásra?
Egyébként régebb óta odafigyelek az étkezésre. 1200 kaloriat eszem egy nap, és normalis ételeket, nem csoki, liszt, cukor hasonlo.. :)
mell: 90
derék: 78
csípő: 92
szerintem olyan alma formám van!
19/L
Várom a hasznos tanácsokat, és előre is köszönöm a válaszokat! :)
A hasazás sokkal kevesebbet segít a hasad leadásában, mintha mindennap gyalog mennél néhány megállót a szokásos busz helyett.
De egyébként egészséges dolog a hasat edzeni, mivel a hasizom tartja a belső szerveket, és a gerinc stabilizálásában is fontos szerepet játszik. Esztétikailag meg ugyanannyi zsír mellett is kevésbé kidülledő hasat eredményez. Szóval ha diétázol meg aerob edzést is végzel, ami a zsír eltüntetéséhez kell, akkor csináld csak nyugodtan mellette a hasazást is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!