Hány kilót tartanátok magatok számára ideálisnak?
Milyen magasak, valamint milyen idősek vagytok? :)
Rossz válasz nincs, kérlek ne pontozzatok le senkit, én mindenkinek zöldet nyomok :)
163 centi, 38N. Fogalmam sincs, hogy néznék ki ilyen-olyan súllyal, de a jelen izomzatommal (ami igen kevés) valószínűleg 55 körülre lenne jó lemenni, majd felszedni annyi izmot, amennyit kényelmesen tudok :)
Úgyhogy a tömeg nem számít, a testzsírszázalék és az izomtömeg annál inkább.
Szia!
163 cm vagyok, es 60-62 kg(de azert vedd szamitasba az izmot mert van:D)
Es szerintem tökmindegy hany kg valaki..marmint..
Kb fel evvel ezelőttig csak fogyoztam, es
Es veletlen ranyomtam a küldés gombra :D
Szoval akkor kb 57-58 kg lettem. Aztán elkezdtem sportolni + edzeni, es most ~61 kg vagyok. Pedig nem hiztam..
Szoval annyira nem ez a lenyeg... Annyi mindentol fugg h hany kg vagy es közben lehet h full vekony.
Egyebkent én személy szerint, ha muszaj lenne, olyan 50-55 kg-t tartanék "ideálisnak"...de ha az igazi kérdésre válaszolok akkor vékonyabb comboknak/feneknek es feszesebb hasnak én boven orulnek es untig eleg lenne :D
14/L
182cm/32F
80 kilóval tökéletesen elégedett lennék.
Évszaktól függően 75-78kg vagyok. Fiatalabb koromban mindig nagyon vékony voltam, szóval voltam ugyanezzel a magassággal 60 se, és most sem lennék több, ha nem küzdenék ellene.
164 cm, 57 kg, 28 nő.
Május elején 55-ről indultam a nyárnak, de a kora nyári kiruccanások alkalmával kicsit elengedtem magam. Önmagában a súlyt ideálisnak tartanám, ha izmosan lennék 57 kg. Viszont rajta vagyok az ügyön. :) Számomra a nyár véget ért, vár a folyamatos meló, úgyhogy van egy évem az alakom tökéletesítésére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!