Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 55 kiló hány cm-hez ideális?

55 kiló hány cm-hez ideális?

Figyelt kérdés
Nem túl sok izommal?

2015. jún. 28. 20:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

160-165 cm-hez jó az 55 kiló.

Persze testfelépítés függő is a dolog. Ehhez a magassághoz az 55 kiló azért tűnhet esetleg soknak, mert izomzat nincs, de a zsír miatt löttyedt vagy. Azzal, ha fogysz csak mér rosszabb lesz, csak megsúgom. Inkább sportolj, növessz némi izomzatod, hogy legyen valami formád. 50 kilósan betegesen sovány leszel 167-168 centisen. A nulla izom miatt ugyanúgy nem leszel feszes.

(aki 170-175 centit írt az vagy iszonyatosan gonosz, rosszmájú és irigy, vagy maga is testképzavarban szenved)

2015. jún. 29. 11:46
 12/21 anonim ***** válasza:
58%

"50 kilósan betegesen sovány leszel 167-168 centisen.

(aki 170-175 centit írt az vagy iszonyatosan gonosz, rosszmájú és irigy, vagy maga is testképzavarban szenved)"

Komolyan ilyen szinten vannak itt az emberek, hogy képtelenek elfogadni, hogy másnak más a véleménye? Direkt írtam, hogy minden emberen máshogy oszlik el....

168 centisen voltam már 48 kiló is (nem fogyóval)nyugtatlak egyáltalán nem voltam betegesen sovány, hanem vékony. Sőt nem vagyok sem rosszmájú, sem irigy, sem testképzavaros. Jelenleg 168-52 vagyok és megnyugtatlak, hogy van cicim, popsim szép kerek és mellé vékony derekam, ahogy én szeretem, még véletlenül sem vagyok testképzavaros.

Ha feltesznek egy kérdést, akkor arra véleményeket várnak. Az, hogy te nem értesz egyet a véleményemmel a te szabad döntésed,a lepontozásokat köszönöm, főleg, hogy a legtöbben azt sem tudjátok mire való. Hasznos volt a válaszom? igen, mert minden válasz, ami a kérdésre irányul hasznos, de persze nem zavar ha lepontoz akárki, csak gondoltam megosztom igazából mire is való, ez nem tetszik/nem tetszik gomb kellene, hogy legyen...

2015. jún. 29. 13:24
 13/21 anonim ***** válasza:

én 170 centi vagyok, 53-55 kiló ideális nekem :)

egyáltalán nem vagyok túl vékony, ahogy az előttem lévő írta le magát, azt mondanám magamra én is :D

2015. jún. 29. 13:30
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen, ha feltesznek egy kérdést, akkor mások véleményt várják, de amit itt sokan írnak, az hülyeség. Egyszerűen egészségtelen... Most hiába írnék ész érveket, ahogy kettővel fentebb tette valaki, őt is lepontozták, mert sok okos hozzá nem értő mantrázza a saját hülyeségét, ahogy te is. Szerinted egészséges 16x centisen 48 kiló, pedig rohadtul nem... Annak pedig tényleg komoly önképzavara van, aki szerint 17x magasan egészséges ilyen testsúly...
2015. jún. 29. 16:44
 15/21 anonim ***** válasza:

" Egyszerűen egészségtelen." -> ez a te véleményed, tiszteletben tartom, de ideje már megtanulni a magyar embereknek, hogy azért mert te gondolsz valamit az nem szentírás. Köszönöm szépen tökéletesen egészséges vagyok, csodás a vérképem, az átlagtól sokkal jobb az állóképességem.... te egészségtelennek gondolsz az meg már a te bajod. Hozzátenném, hogy mikor 48 kiló voltam is tökéletes egészségnek örvendtem, csupán a saját ízlésemnek nem volt megfelelő az a súly, sem a családom, sem a kritikus férfiak, nők nem kifogásolták soha az alakomat.

Megint csak megjegyzem, hogy tiszteletben tartom a te véleményed, de ! azért mert másnak más tetszik, máshogy látja egészségesnek a testét (én elhízottan, hormonbajosan nem látnám annak) még nem kell felette ítélkezni. A kérdező és a többi hozzászóló sem anorexiás súlyról beszél , nem 175/40 kilóról. Tudom Magyarországon más a szokás, de ha lehet ne csináljunk drámát ott ahol nincsen és ne kötözködjünk ott, ahol szükségtelen.

2015. jún. 29. 17:15
 16/21 anonim ***** válasza:

Ez nem vélemény kérdése. Kétlem, hogy csináltál volna teljes vérképet, ami minden hormonra, vitamintartományra kiterjedt volna. Egyszerűen el kell fogadni, hogy az emberi nem úgy működik, ahogy itt sokan gondolják. Utoljára általánosban találkoztam olyan jelenséggel, ahol mindenki szerint a 40-50 kiló a normális magasságtól függetlenül.

Van egy minimális testzsírszázalék, amit meg kéne ütni, és egyszerűen, ha az adott magassághoz nincs meg, nem fog normálisan működni a szervezeted. Nincs miből kinyernie a megfelelő energiát, nem tudnak miből gazdálkodni a szervek.

2015. jún. 29. 18:11
 17/21 A kérdező kommentje:
Látom nagyon eltérőek a vélemények , én mindenkit felpontoztam mert mindegyik hasznos nekem , azt tudom hogy nem tetszhetek mindenkinek de izmosítani mindenképpen fogok és egy picit fogyni is , szerintem olyan 52-3 kiló jó lesz nekem de izommal ,amúgy szerintem 48kilóval is lehet valaki szép meg 70el is :l az a lényeg hogy annak tetszünk akinek tetszeni akarunk illetve hogy mi elégedettek legyünk magunkkal , köszönöm szépen a válaszokat :)
2015. jún. 29. 23:23
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

'Ez nem vélemény kérdése. Kétlem, hogy csináltál volna teljes vérképet, ami minden hormonra, vitamintartományra kiterjedt volna'

- Ismételten tévedtél :) Évente járok, elővigyázatos család vagyunk.

Innentől kezdve nem vagyok hajlandó ezt az eszmecserét folytatni, ugyanis látom nem vagyunk egy értelmi szinten. Nyomatékosan megkértelek, hogy ne ítélkezz sem felettem, sem akárki más felett, mert szörnyű emberi szokás, de te képtelen vagy leállni, nem csak a saját szemszögedből nézni a dolgokat, valamint beismerni, hogy netalántán másnak is lehet igaza.

2015. jún. 30. 00:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem egyikünk sem ismeri a kérdezőt. Nem láttuk milyen a testalkata. így hiába játssza itt bárki a megértő, vélemény elfogadó mártírt. Igenis kell a pozitív és a negatív vélemény is, hogy a kérdező el tudja dönteni neki mi a jó. Hiába írják sokan, hogy nekik az 50 kiló is egészséges a 170 centihez, lehet hogy éppen ezzel taszítja bele a másikat egy beteges testképzavarba. Szóval még mielőtt bárki elítélné a másikat a véleménye miatt (ebbe az is bele tartozik, aki önmaga állítása szerint elfogadó a másik véleményével szemben) nem ártana kicsit gondolkodni és felfogni, hogy lehet éppen ezzel az okoskodással árt a másiknak, talán épp a kérdezőnek, vagy csak egy fiatal lánynak aki elolvassa a válaszokat és minden egyéb tudás hiányában bele kezd valami eszeveszett diétába feleslegesen.
2015. jún. 30. 11:02
 20/21 anonim ***** válasza:

Ohh, szóval átmentünk személyeskedésbe, gratulálok... :D Igen, nyilván, nagyon értelmes lehetsz, ha nem tudsz felhozni semmi értelmes tényt. Majd ha tanultál egy kis eüt, utána beszélgethetünk aranyom. ;)

Ismétlem, kétlem, hogy ilyet elvégeztetek volna, mivel ezeket a vizsgálatokat nem végzik el csak úgy bratyiból...

2015. jún. 30. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!