Ez helyes váltás diéta után?
Ha a kalóriakereted marad, akkor szinte tuti, hogy tovább fogysz, ez így működik.
Nekem nem helyes váltás, de az én életmódom nem azonos a tieddel. Abba szendvicsek, tej és szénhidrátos édességek nem férnek bele, de a zabpehely se. Nekem ezek nem tűnnek egészségesnek, de ez a Te életed és szabályaid.
Ha tartod a kalóriakeretet, akkor sem fogsz hízni, ha mostantól Milka csokin meg némi fehérjeporon élsz. Egyedül arra ügyelj - mindennapos sport mellett meg pláne -, hogy megfelelő mennyiségben fogyassz fehérjét.
Én pontosan ma három hónapja kezdtem el diétázni, és 10-11 kilót fogytam úgy - mindennapos nem kevés sport mellett -, hogy mindenfélét ettem a csokitól meg a tortáktól kezdve a töpörtyű+kenyér kombóig. Mindössze két dologra ügyeltem, a teljes kalóriabevitelre meg arra, hogy a napi bőséges fehérjebevitel meglegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!