Ha még nem szültem, de később lehet hogy szeretnék, eltávolíttassam a fogyással megmaradt bőrt?
Figyelt kérdés
Az tavaly július óta 56 kg-ot fogytam, és az alkatommal mostmár elégedett is lennék, de nagyon sok bőr maradt rajtam feleslegesen, ami csúnya sajnos. Még csak 18 éves vagyok, és lehet hogy még szeretnék szülni. az úgy lehetséges hogy eltávolíttatom a bőrt de később szülök? Ugye a terhesség alatt a has megnő...
Előre is köszönöm a válaszokat!!!:)
2015. jún. 23. 15:54
1/2 anonim válasza:
Kérdés hány év múlva szeretnél szülni. Mert ha 10 év múlva, akkor addig csúnyán fogsz kinézni? Neked kell tudnod. Most hány kg vagy?
2/2 A kérdező kommentje:
30 alatt semmiképp sem szeretnék szülni.
59 kg vagyok jelenleg.
2015. jún. 23. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!