164cm/56kg vagyok (lány) Ez így látlanban milyennek mondható? Arányos? A combom annyira nem tetszik és szeretnék ellene tenni. És ez fogyással járna szerintem. Az a fogyás rám fér?
Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 21:16
1/5 anonim válasza:
Az izom adja a test formáját.
Szerintem nem kell fogynod, így látatlanban jónak tűnsz.
2/5 anonim válasza:
A tömeged alapján nem lehet megmondani igazából. Ha nem sportolsz, akkor tök jó, ha meg igen, akkor kicsit kevés. Ugyanis az izom tömege nagyobb, mint a zsíré.
Milyen a combod? Narancsbőrös? Igyál sok vizet, egyél kevesebb kenyeret vagy péksütit, hasonlót és sétálj többet. Ez kb két héten belül látványos eredményt hoz, nekem elhiheted :D
Egyébként nem kell fogynod!!
3/5 anonim válasza:
Ha sportolsz, nem hiszem hogy sok. Legjobb bnom 55 kg es egy deka felesleg sincs rajta. A combunkat mi is utaljuk mert vastag, de leglabb izmos es nem kover :D 14/Lanyok
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Amúgy nem sportolok :D
És kipróbálom ezt a elméletet remélem eredményhez vezet
2014. aug. 8. 22:53
5/5 anonim válasza:
:-)) Szerintem nem vagy vékony testalkatú...és mivel nem sportolsz...hát modell sem leszel...Nem kell fogyozz, csak figyelj oda, és járj strandolni...úszni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!