Nem akar megindulni a fogyás. Mit tegyek?
Remélem érthető lesz :/ 15 kilót kellene fogynom.
Ha egészségesen eszek, sok gyümölcsöt, zöldséget, semmi cukor, tornázok...stb. Akkor elkezdek hízni és nem, nem izom, hanem láthatóan zsír. (csak nem tudom miből)
Most úgy vagyok vele, hogy már nem érdekel, eszek amit szeretek (sok csokit is), kenyeret, zsíros kaját. Így meg visszafogytam azt a kilót amit az "egészséges" táplálkozással felszedtem, viszont....a 15 kiló plusz, amiért eredetileg le akartam fogyni, az sehogy nem akar megmozdulni.
85 kiló vagyok. Felfelé megy, azt le is tudom fogyni...Viszont ez alá nem tudok menni. Egy dekát se.
Tehát olyan választ nem szeretnék, hogy egészséges táplálkozás, meg mozgás, mert ezt már próbáltam :D
Amúgy hormont vizsgáltak, a papírok szerint egészséges vagyok.
Kérdés, mi az 5x kevés, milyen és mennyi gyümölcs... Érted, csak mert kihagyod a lisztet és a cukrot, vagy akár kismillió más dolgot, még ehetsz sokat.
A szénhidrátszegénység nekem is bejött, de én komolyan csinálom, gabona még a fasorban se, nekem a répa a szénhidrátdús étel :D Azért eszem banánt és néha mazsolát is, nem gond, csak a mennyiség legyen kevés ;)
Ki kéne számolnod egy napod, hátha az segítene. Számolok egy ideje, de mégis meglepő néha, hogyan össze nem tudnak jönni a kalóriák... Bár hús és zöldség alapokon, némi gyümölccsel azért ez nehéznek tűnik, de mit tudom én, hátha úgy gondolod, hogy kevés és napi 5-ször mégsem az... Rizsből sem olyan könnmyű sokat enni, főleg, ha csak alkalmi... Szóval nem értem, én tuti kiszámolnám, mi van. Nekem 85 kilósan ereszdelahajam lehetne mindennap, akkor is fogynék (tapasztalat. egyszer megközelítettem eme súlyt, de automatikusan visszaestem, nem tudok olyan sokat enni tartósan. márpedig én mennyiségeket eszem).
Kipróbálom a számolgatást. Hátha észreveszek valamit, amit nem kellene (vagy nem annyit) ennem.
Kávét amúgy egyáltalán nem iszok, teát is üresen. Abban a két hónapban édességet se ettem.
Kaját úgy szoktam enni, hogy annyit eszek, amennyi egy kistányérra ráfér. Ez volt a mértékem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!