Keveset eszek, de nem vagyok éhes (? )
A koplalás nem jó s az éhségérzetnek semmi köze ehhez. A súlyod és a magasságod nem nagy, de ezzel együtt nem hiszem, hogy jó lenne ennyire picit enni... De A Te döntésed, viszont mindenképpen figyelj a tápanyagbevitelre, kevés kalóriában nyilván nehezebb megoldani, nekem nem is menne ennyiben, még a duplájában is vannak nehézségek, pedig értelmes ételeket eszem, de elég speckó étrenddel.
Rövidebb ideig persze csinálhatod, maximum kicsit lassul az anyagcseréd (tartalékolni nyilván nem fog a tested, ha nincs miből, egyszerűen kevesebbet használ valamivel. de hogy kinél hány kalória az, ahol ez beindul, nem tudom, 7-800 kcal azért nem annyira masszív koplalás egy kisebb embernek). Mondjuk hosszú ideig nincs is értelme csinálnod, nincs nagy fölösleged s ekkora deficittel elég rendesen kell fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!