szerintem kb 90kg lehetsz
El kell kezdened mozogni, egészségesebben étkezni, szerintem fordulj szakemberhez, aki segíthet ebben.
Olyan 80-83 kg lehetsz?
Tényleg figyelj magadra! Amiket már írtak...
Emberek! 60-70? Én is 159 cm vagyok, 65 kilo és hát nem vagyok a legvékonyabb, de azért ennyire sem vagyok köver. (Ha kell, küldök képet mennyire) sztem 80-90 kilo között lehetsz kérdező, mert az sem igaz, hogy 120 vagy...ajánlom, hogy kezdj el mozogni, valamit, 6-7 óra után próbálj nem nasizni, viszont előtte vacsorázz, próbálj fokozatosan egyre kevesebb fehér kenyeret/ zsemlét enni és helyette teljes kiörlésüt vagy félbarnát. A mozgás lehet ugrókötél, görkori vagy amit szeretsz csinálni.
Tavaly nyáron végig csináltam ezt és látható eredménye lett:). Igaz, télen visszajött 5 kiló, de most megint elkezdtem, és elhatároztam hogy nyáron megpróbálok minimum 7 kilót leadni.
Az elején nehéz lesz, de hidd el, ha leadod az első 2-3 kilót, az erőt fog adni:)
Sok sikert, szurkolok!!^^
15/L
Voltam 120, te sehol sem vagy az.. :D
nagyon maximum 80 vagy a 159 cmedhez.. bár úgy mondtad mintha büszke lennél erre :D hát ne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!