Miért hisznek kövérnek?
Most vagyok 11éves.
És mindenki köérnek hisz.
Miért lehetek az?
139cm, 40kg.
Kedves 11 éves Kérdező!
Aki kövérnek csúfol Téged, tojd le, mert hülye. Tudod, van jó néhány elmebeteg divatmajom, aki a 175 cm/47 kg kategóriás lányokat látja jónak. NEM vagy kövér. A testtömegindex-kalkulátor szerint még BŐVEN a NORMÁL kategóriába tartozik a súlyod. Nemsokára elkezdesz nőni magasságban is, akkor átalakul a tested is. Ha teheted, sportolj, ennyit tehetsz 11 évesen a formádért. DE NE FOGYÓKÚRÁZZ, mert kövér NEM vagy. Maximum annyit tegyél, hogy kevesebb csokit és csipszet egyél, viszont fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget és igyál sok vizet. Kérd meg anyukádat, hogy az uzsonnádba tegyen zöldséget vagy gyümölcsöt csomagoljon hozzá.
De ne éheztesd Magad Picilány, csak mert van néhány agybajos, álomvilágban élő ember a környezetedben.
24/L
Utolsó voltam. Még annyi, hogy én 12 évesen 160 centi/59 kiló voltam, persze, hogy engem is cseszegettek. Pedig nem is voltam kövér, csak nőiesedni kezdtem. Lett derekam, fenekem és mellem. A többi lányt messze megelőztem :D Aztán két év alatt elértem a mostani magasságomat (175 cm). Mindenki csak ámult-bámult... "Hogy fogytál ennyit?!"-kérdezték. Én pedig erre: "Úgy, hogy megnőttem!" :DDDD Ennyi :D Szóval nyugi, a csúfolódók kapják be, nem vagy kövér, csak elkezdtett érni a tested.
24/L
A legelső kommentírónak meg annyi, hogy egy bunkó paraszt.
Egyrészt: a stílusodon lehetne mit csiszolni. Az egy dolgo, hogy az internet anonimitása mögé rejtőzve kiélheted az elfojtott indulataidat, de akkor játssz inkább valamilyen online szerepjátékot vagy ahogy a kislánynak tanácsoltad, sportolj...remekül oldja a feszültséget :))
Másrészt: többen (én is) felhívtuk a figyelmedet arra, hogy egy 11 éves gyerek teste most kezd változni, belépett a kamaszkorba. Rengeteget fog nőni, és ennek eredményeképpen karcsúnak fog látszani. Abban igazd van, hogy egyen kevesebb nassolnivalót és a sport is jó, de a radikális megvonások hosszú távon nem működnek.
U.I.: az sem izgat, ha emiatt lepontozol...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!