Miért hisznek kövérnek?
Most vagyok 11éves.
És mindenki köérnek hisz.
Miért lehetek az?
139cm, 40kg.
mi az,hogy kövérnek 'hisz'??tudományosan bizonyított tény,hogy nem vagy az, vagy mi??egyébként ilyen adatokkal nem éppen vagy vékony, pláne,hogy még csak 11 éves vagy...
nem mondom,hogy fogyózz,mert az egészségtelen,de tény,hogy karcsúsíthatnál magadon...
Tényleg, fogynom kel?
Am. köszönöm a választ!
Gondolom husosabb fajta vagy.
Szerintem mindenkepp iratkozzal be sportolni! Barmi jo amihez kedvet erzel, es szivesen csinalnad. Uszas, atletika, torna...stb. BARMI, csak rendszeresen sportoljal edzesen.
Elobb-utobb gusztusos leszel, ha husosabb is vagy, nem gond. De ha sportolsz kover nem leszel, az biztos.
Ti aztán hülyék vagytok, egy 11 éves gyerekről van szó, aki most lép be a pubertásba, és most kezd átalakulni a teste, és még biztos, hogy fog nőni is. Én ennyi idős voltam az első menstruációmkor.
Kicsim, azért mondogatják, mert ez a "divat", de ne hallgass rájuk, főleg most, mert ha hallgatsz rájuk, egy életre tönkreteheted a szervezetedet és az egészségedet. Én 25 éves vagyok, akartam venni egy jó hosszú szárú csizmát télre, mert a régi már kezd kopni, és én a vékony kategóriába tartozom (151cm magas, 44kg), de mégse találtam megfelelő csizmát a 35-36-os lábamra (ami elég meleg és a talpa se csúszik), mert bár pasik szerint jó alakom van, a divat azt diktálja, hogy a pálcika lábak a nyerők (vagyis csont és bőr), és arra gyártanak csizmákat, és a vádlimon megakadt a zipzár, így feladtam, és hordom a régit. Voltam soványabb (nem akarattal), és gyenge voltam, nem éreztem jól magam.
Én akkor érzem jól magam, ha édeset és sósat is tudok enni egy nap, mert a szervezetemnek mindkettőre szüksége van megfelelő mennyiségben, és egészséges vagyok.
Engedd el a füled mellett a hülye dumákat, 11 éves vagy, növésben és fejlődésben, most alakul át a tested, ráérsz fogyókúrázni 10-20 év múlva, ha tényleg kell majd, de ebben a korban TILOS, illetve csak a kórosan túlsúlyosaknak szabad, de te nem tartozol abba a kategóriába, ráadásul ők is csak orvosi felügyelettel tehetik.
Nem te vagy kövér, hanem csak éretlen aki csúfol. Én 4. után elmentem a régi sulimból, és az új sulimban már egyből nagy levegőt vettem, mikor fiúkkal kellett érintkeznem. De nem csúfoltak! Mert 1 évvel idősebbek voltak. Most 6ikos vok és csak az osztálytársaim cukkolnak néha. A fiú aki cikiz annak tetszel, ha meg egy lány cikiz az féltékeny. Én sem vagyok nádszál, de megbarátkoztam magammal :)
12/L
Ezt a kérdést, hogy valójában az vagy-e, magadnak kell eldöntened. De vedd figyelembe, hogy még növésben vagy, kell a tápanyag a fejlődésedhez.
Persze azért olyanokon érdemes elgondolkodni, hogy hányszor eszel egy nap (5-6 kis étkezés az ideális), sok felesleges dolgot eszel -e (chips, csoki, keksz, cukor stb.), sok cukros üdítőt iszol -e (cola, szörp, ice tea), eszel -e gyümölcsöt, zöldséget, tejterméket stb?
Mert vannak olyan időszakok, amikor az ember sok mindent eszik egy nap folyamán, csak semmi értelmeset nem eszik.
Hidd el, ha van is rajtad plusz, azt mozgással, tornával le lehet küzdeni, s mivel még nőni fogsz, így ezzel nem kell foglalkoznod.
Én csak annyit tudok tanácsolni, ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor figyelj oda, hogy mit eszel, mennyit eszel és mozogj sokat.(DE NE FOGYÓKÚRÁZZ!!!)
Köszönöm!
Nem hitem, hogy ennyi válasz jön!
Akkor már elhiszem ,hogy kövé vagyok.
Pedig edig azt hittem, nem vagyok kövér.
(Csak 1 kicsivel nagyob a hasam mint másoké, és ezt term.-nek vettem.)
Járok tesire, mert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!