Futás közben nem kapok levegőt és már 5 perc után rosszul vagyok, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Én is úgy vagyok vele hogy biztos hogy futással lehet a legjobban alakot formálni és fogyni is.Szeretném elkezdeni, de tesi órán is alig bírom..de amúgy nagyon rég futottam..nem szoktunk suliban sem, tehát el vagyok szokva tőle eléggé.Meg ha gyalogok is pl néha nehezen kapok levegőt..Valaki van így vele?Arra gondoltam már h asztma vizsgáléatra elmegyek.2010. febr. 28. 15:27
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi!Kipróbálom majd. Csak a baj az h lassú séta közbe is nehezen kapok levegőt...eddig azt hittem h a túlsúlyos embereknél van csak ilyen meg asztmás :S bár igaz h mostanában híztam de nem hiszem h ezért.Adztma vizsgálatra meg majd elmegyek
2010. márc. 6. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!