Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj? Nem fáradok el :S

Mi lehet a baj? Nem fáradok el :S

Figyelt kérdés
Leírom részletesebben:Hét elején elhatároztam ,hogy 2 naponta futok ,mert fogyni szeretnék.Első alkalommal 40 percre mentem mert előtte lépcsőzéssel tartottam magam edzésben szóval gondoltam ennyit bírok.20 perc után muszáj volt megállnom akkor 1-2 percet sétáltam majd folytattam.Ugyanez volt 2. alkalommal de tegnap meglepetésemre már megállás nélkül ment az egész sőt kitoltam 52 percre és az is ment.Mi történt?Így is hatásos marad a futás vagy mit tegyek ,hogy az legyen?Emeljem a számot?illetve úgy olvastam ,hogy az izmoknak kell regenerálódási idő szóval 2 naponta megyek de most olyat is láttam ha naponta megyek hatékonyabb igaz?
2010. febr. 28. 11:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ,hogy nem fáradsz el...gartulálok...ne rögtön hibát keress hogy uristen nem fáradok rosszul csinálom :)de hogy is ez igy jó:)kétnaponta fuss a többi napom meg valami mást csinálj...bicikli,görkori,vagy akár valami dvd-re torna:)a fogyás nem a sport közben zajlik hanem utána ...ezért mondják hogy pihenjünk:)sport közben ez szakadnak az izmok pihenésnél meg újra összeforrnak így épül,jó a sport után el fogyasztasz egy banánt vagy valami olyan ételt ami magas szénhidrát tartalmú 15percen belül:)
2010. febr. 28. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!