163 cm magassághoz mi az ideális testsúly?
Nem tudom, miért pontozták le folyton a 81%-osat, nem írta, hogy a kérdező 47 kilós legyen... Csak hogy ő annyi volt és nem jó neki a sok. Ez igaz is lehet, nem látjuk.
Láttam már ekkora lányt 70 kilósan és igen szexin (pedig nekem a karcsú tetszik mindkét nemből). Attól még bizonyára jót tett volna neki némi fogyás, de van, aki ennyivel kifejezetten rosszul néz ki meztelenül.
Én 163/62 vagyok, 20 kiló fogyás után, most már bekeményítettem, mert szeretnék egy határozott változást látni hasban. Másutt lefogytam, comb még fogyhat kicsit, de a hasam jól tartja magát. 80 centi fölötti derékbőségem van, ez azért nem OK. Kósza becsléssel 56 kiló jó lesz, de majd meglátom, nem tudhatom előre. Aztán vissza kéne menni 60-ra, izommal... Az finom lenne. Nekem ott lehet az ideális.
Testzsírszázalékban nem tudom, 18-20? Valahol arrafelé.
A testzsírszázalék informatívabb, mint a centi és kiló...
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam!
Én 56 kg vagyok nagyjából, ezt tartom évek óta. De most már szeretnék lefogyni, és ahogyan sokan írták is, simán mehetnék 50 alá...lehet, hogy ezt fogom kitűzni célnak...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!