Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 172 cm magas vagyok 80 kg, ez...

172 cm magas vagyok 80 kg, ez nagyon sok?

Figyelt kérdés

Ilyen súllyal kövérnek mondanátok? Elkezdtem diétázni és sportolok is mellette, de azért érdekel, hogy mennyire vészes a helyzet.

20/L

2015. jún. 4. 18:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kövér semmiképpen sem vagy, de ez már az a kategória, ahonnan már nagyon könnyű elhízni.

Egyébként én is majdnem ennyi vagyok, 77 kg és 173 cm.

Nem is értem, hogy lehetek ennyi, mert a 2. gyerekem után 64 kg voltam :) Azután visszamentem dolgozni és a sok stressz és a kutyafuttában bekapott falatok ezt okozták.

Szóval magamon látom, hogy tényleg nem nehéz pikk-pakk pár kilót felszedni, a pár kilóból meg hamarosan 10-15 kg lesz, abból meg már 20-30, onnan viszont már nehéz a visszaút....

2015. jún. 4. 21:44
 12/12 anonim ***** válasza:
73%
Én sem neveznélek még ennyivel kövérnek, persze látszik a túlsúly. De egy mai tini már engem ledagadtozna, 163/62-vel... Az idősebbek megpróbálnak lebeszélni a fogyásról, pedig kell még. Szerintem az én kövérség fogalmam elég korrekt, persze ez nem teljesen fekete-fehér dolog.
2015. jún. 4. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!