Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 172 cm magas vagyok 80 kg, ez...

172 cm magas vagyok 80 kg, ez nagyon sok?

Figyelt kérdés

Ilyen súllyal kövérnek mondanátok? Elkezdtem diétázni és sportolok is mellette, de azért érdekel, hogy mennyire vészes a helyzet.

20/L

2015. jún. 4. 18:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, túlsúlyos vagy. Hogy mennyire vészes a helyzet, azt nem tudom megmondani, mert nem tudom, hogy milyen alak lebeg a szemed előtt mint kitűzött cél. 172 cm-vel és 60 kilóval lennél mondjuk vékony, ez -20 kiló a mostanihoz képest.
2015. jún. 4. 19:04
 2/12 matita válasza:
68%
Az előzőnek mondanám, hogy ez nem pontos. Én is takkra 172 cm vagyok, és a dietetikusom szerint a 70-72 kg, az egészséges és szép ehhez a magassághoz. És ő szakember, így én megbízok a véleményében :)
2015. jún. 4. 19:11
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy túlsúlyos vagyok-e, mert tudom, hogy igen, csak azt, hogy így ha megláttok az utcán kövérnek hívnátok?
2015. jún. 4. 19:27
 4/12 anonim ***** válasza:
A túlsúlyos a kövér szebbik megfogalmazása.
2015. jún. 4. 19:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Segítene, ha felraknál magadról egy képet vagy másról, aki olyan alkat, mint te.
2015. jún. 4. 19:28
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!173 cm vagyok 66kg,szülés után 6 hónappal.Igazából most sincs semmi kivetnivaló az alakommal,mert nem lóg,lötyög a bőr,sőt a hasam is lapos,viszont szeretem a legjobb formámat hozni,mert maximalista vagyok.

60 max 63 kg-al érzem jól magam,és tuti formában.Most is ezen dolgozom.Szerintem a 70kg és az felett már icipicit sok...

Persze lehet valaki löttyed 60kg-osan is ehhez a magassághoz,ha nem edz,sportol...Étkezz egészsegesen,sportolj és majd az idő haladtával és a kilók elvesztésével meglátod mi a te ideális súlyod.Mert bizony ezt neked kell tudnod,elsősorban magadnak kell h tetsz!Bocsi ha hosszú voltam.Hajrá!

24/N

2015. jún. 4. 19:31
 7/12 A kérdező kommentje:

[link]

Tudom, hogy az vagyok és rajta vagyok a dolgon, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire tartotok súlyos esetnek, mert a hozzám közel álló emberek nyilván nem fogják azt mondani, hogy "dagadt vagy".. én viszont szeretném tudni, hogy mások mit gondolnak rólam.

2015. jún. 4. 20:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Így kép alapján ezt még nem mondanám vészesnek. Figyelj az étkezésre és mozogj! Az ilyen előnytelen nadrágokat felejtsd el! A fényes anyag kövérít, a koptatás a vastagabb részeken szintén.
2015. jún. 4. 20:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ilyet hordani, csak itthon edzéshez volt rajtam és utána csináltam a képet. Remélem nyár végére sikerül leadni ezt a 10-15 kg felesleget, mert már nagyon zavar. :(
2015. jún. 4. 20:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is 172 cm vagyok, de én 60 kg-san nézek így ki.

Nekem az ideális az 55 kg (számokban leírva kevés, de élőben ez áll jól). Barátnőm is ilyen magas és 65 kg-val van bombaformában. Szóval ez nagyon változó.

Kép alapján nem tűnsz "súlyos" esetnek. Van rajtad egy kis felesleg, de egyáltalán nem vészes. Sok sikert a fogyáshoz! :)

24/N

2015. jún. 4. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!