172 cm magas vagyok 80 kg, ez nagyon sok?
Ilyen súllyal kövérnek mondanátok? Elkezdtem diétázni és sportolok is mellette, de azért érdekel, hogy mennyire vészes a helyzet.
20/L
Szia!173 cm vagyok 66kg,szülés után 6 hónappal.Igazából most sincs semmi kivetnivaló az alakommal,mert nem lóg,lötyög a bőr,sőt a hasam is lapos,viszont szeretem a legjobb formámat hozni,mert maximalista vagyok.
60 max 63 kg-al érzem jól magam,és tuti formában.Most is ezen dolgozom.Szerintem a 70kg és az felett már icipicit sok...
Persze lehet valaki löttyed 60kg-osan is ehhez a magassághoz,ha nem edz,sportol...Étkezz egészsegesen,sportolj és majd az idő haladtával és a kilók elvesztésével meglátod mi a te ideális súlyod.Mert bizony ezt neked kell tudnod,elsősorban magadnak kell h tetsz!Bocsi ha hosszú voltam.Hajrá!
24/N
Tudom, hogy az vagyok és rajta vagyok a dolgon, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire tartotok súlyos esetnek, mert a hozzám közel álló emberek nyilván nem fogják azt mondani, hogy "dagadt vagy".. én viszont szeretném tudni, hogy mások mit gondolnak rólam.
Én is 172 cm vagyok, de én 60 kg-san nézek így ki.
Nekem az ideális az 55 kg (számokban leírva kevés, de élőben ez áll jól). Barátnőm is ilyen magas és 65 kg-val van bombaformában. Szóval ez nagyon változó.
Kép alapján nem tűnsz "súlyos" esetnek. Van rajtad egy kis felesleg, de egyáltalán nem vészes. Sok sikert a fogyáshoz! :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!