100 kiló vagyok 2m magas. Mit tegyek?
És hat nem nagyon vagyok megelégedve ..
És szeretnek fogyni is meg kicsit izmosodni..
De tanyán lakok szóval végzek fizikai munkát .
És valamennyi izom can a zsír alatt .xd
Hogy kellene csinálnom futnom kéne meg ilyenek vagy edzőterembe menni ??
Szerintem egyáltalán nem kell fogynod.
A fizikai munka meg nem formálja a testet, max. erősebb, szívósabb leszel tőle.
Szóval az edzőterem jó ötlet.
A két méterhez a 100 kiló egyáltalán nem sok, hacsak nem transzvesztita modell akarsz lenni, mint RuPaul.*
Ebből leadni felesleges, inkább izmot szedj magadra, formáld a testedet. Edzőterem.
* [link]
Köszönöm az értelmes válaszokat:))
Megfogadom a tanacsotokat.
Egy 2 méteres ember naturál maximum tiszta izomtömege 85-90kg, szóval egy nem testépítő, aki 100kg az igen is zsíros...
Nincs olyan, hogy ne fogyj, hanem formásodj... A formát az izmok adják, a zsírból meg nem lesz izom, ha mégis megoldod, arra Nobel díjat fogsz kapni.
"Nincs olyan, hogy ne fogyj, hanem formásodj... A formát az izmok adják"
Hogyne lenne, nagyokos. A formát az izmok adják, fölötte meg van a zsírréteg - kinek mekkora. Ha szinte nincs is rajta zsírréteg, abból lesz a testépítő-versenyeken látható szörnyember, meg az a fajta szörnynémber, akinek már eltűnt a csöcse, ezért berakat egy szilikont, aminek tökéletesen látszik a körvonala, a zsír radikális hiánya miatt.
Ha valamennyi zsír van az edzett izomzat fölött, akkor szép, esztétikus emberi testet látunk; ha mwg túl sok, akkor ilyen egybenyakú roma szépembert, jó nagy hassal.
Az izmoknak is van ám súlya, méghozzá több, mint a zsírnak. Tehát ha nekiáll edzeni, és közben fogy a zsír, az izom meg nő, akkor anélkül lehet formásabb a teste, hogy a testtömege akár nem is változik.
Na most már ezt is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!