Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 100 kiló vagyok 2m magas. Mit...

100 kiló vagyok 2m magas. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

És hat nem nagyon vagyok megelégedve ..

És szeretnek fogyni is meg kicsit izmosodni..

De tanyán lakok szóval végzek fizikai munkát .

És valamennyi izom can a zsír alatt .xd

Hogy kellene csinálnom futnom kéne meg ilyenek vagy edzőterembe menni ??

2015. jún. 4. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem egyáltalán nem kell fogynod.

A fizikai munka meg nem formálja a testet, max. erősebb, szívósabb leszel tőle.

Szóval az edzőterem jó ötlet.

2015. jún. 4. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Első körben meg kellene tanulnod táplálkozni.
2015. jún. 4. 12:43
 3/9 savanyújóska ***** válasza:
57%
Kicsit radikálisan van megfogalmazva, de tény, hogy valószínűleg egy kicsit több zöldség nem ártana. Ugyanakkor a 100 kiló 2m-hez szerintem sem olyan vészes, főleg, ha amúgy végzel fizikai munkát, edzőteremmel lehet szálkásítani egy kicsit a dolgon, szerintem is.
2015. jún. 4. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Persze tanyáról edzőterembe heti 3x2 óra = tökéletes!!!!
2015. jún. 4. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Szálkásító étrend + futás + fizikai munka teljesen jó. Ne a mérleget nézd, inkább a tükröt.
2015. jún. 4. 14:30
 6/9 anonim válasza:
100%

A két méterhez a 100 kiló egyáltalán nem sok, hacsak nem transzvesztita modell akarsz lenni, mint RuPaul.*

Ebből leadni felesleges, inkább izmot szedj magadra, formáld a testedet. Edzőterem.

* [link]

2015. jún. 4. 17:11
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat:))

Megfogadom a tanacsotokat.

2015. jún. 5. 00:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy 2 méteres ember naturál maximum tiszta izomtömege 85-90kg, szóval egy nem testépítő, aki 100kg az igen is zsíros...

Nincs olyan, hogy ne fogyj, hanem formásodj... A formát az izmok adják, a zsírból meg nem lesz izom, ha mégis megoldod, arra Nobel díjat fogsz kapni.

2015. jún. 5. 06:15
 9/9 anonim válasza:

"Nincs olyan, hogy ne fogyj, hanem formásodj... A formát az izmok adják"

Hogyne lenne, nagyokos. A formát az izmok adják, fölötte meg van a zsírréteg - kinek mekkora. Ha szinte nincs is rajta zsírréteg, abból lesz a testépítő-versenyeken látható szörnyember, meg az a fajta szörnynémber, akinek már eltűnt a csöcse, ezért berakat egy szilikont, aminek tökéletesen látszik a körvonala, a zsír radikális hiánya miatt.

Ha valamennyi zsír van az edzett izomzat fölött, akkor szép, esztétikus emberi testet látunk; ha mwg túl sok, akkor ilyen egybenyakú roma szépembert, jó nagy hassal.

Az izmoknak is van ám súlya, méghozzá több, mint a zsírnak. Tehát ha nekiáll edzeni, és közben fogy a zsír, az izom meg nő, akkor anélkül lehet formásabb a teste, hogy a testtömege akár nem is változik.

Na most már ezt is tudod.

2015. jún. 5. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!