Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 172cm magas 17 éves fiú...

172cm magas 17 éves fiú vagyok 68 kiló! Hány kilót kell fogynom még?

Figyelt kérdés

2014. okt. 6. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez relatív. Leginkább pedig attól függ, te hogyan szeretnél kinézni. Ha meg engem kérdezel, aki gyúrok, lehet a te magasságoddal és súlyoddal valaki csúnyán zsíros, de szálkásan izmos is. Nem a súly számít, hanem a számodra szép tömeg és testzsírszázalék. Amúgy meg akkora vagyok, mint te, és nem szeretnék befogyni 68 kilóra akkor se, ha úgy már a seggem is szálkás volna.
2014. okt. 6. 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:

A statisztikai felmérések szerint a 17 éves 172 cm magas fiúk

61,5 kg -ot nyomnak átlagban.

---51 kg alultápláltságnak

51-55 kg soványságnak

55-69 kg idálisnak

69-78 kg súlyfeleslegnek

78--- kg elhízásnak

feltételezhető náluk.

Kelleni nem kell, mert orvosi értelemben már a normális tartományban vagy, de irányelvnek tekintheted, hogy 6,5 kilóval az átlag felett jársz. Nem kell az átlagra törekedni, de ha úgy érzed van miből, (mert nem izmos hanem hájas vagy), akkor pár kilót még nyugodtan fogyhatsz.

2014. okt. 7. 03:44
 3/3 anonim ***** válasza:

A statisztikai felmérések szerint a 17 éves 172 cm magas fiúk

61,5 kg -ot nyomnak átlagban.

---51 kg alultápláltságnak

51-55 kg soványságnak

55-69 kg idálisnak

69-78 kg súlyfeleslegnek

78--- kg elhízásnak

feltételezhető náluk.

Kelleni nem kell, mert orvosi értelemben már a normális tartományban vagy, de irányelvnek tekintheted, hogy 6,5 kilóval az átlag felett jársz. Nem kell az átlagra törekedni, de ha úgy érzed van miből, (mert nem izmos és erős csontozatú hanem egyszerűen hájas vagy), akkor pár kilót még nyugodtan fogyhatsz.

2014. okt. 7. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!