Megettem egy Rákóczi túróst mit tegyek?
10 kilótól szeretnék megszabadulni nyár végére, elkezdtem szépen egészségesen étkezni, de ma megláttam a krémest ,nem akartam megvenni, de szószerint fizikai fájdalmat okozott a tudat, hogy nem ehetem meg, majd elbőgtem magam, megfájdult a fejem, egyszerűen megkellett ennem annyira megkívántam.
De most nagyon megbántam mert 400 kalória sőt 440 :O ezt nem is gondoltam volna!
E-miatt mostmár kb 800 kalóriánál tartok ma.
1200-at ehetek.
Jobb ha ma már nem eszek semmit, max zöldséget?
A "csirkemellet kell enni" dolgot sürgösen felejtsd el, ha nem akarsz VAGY életed végéig csirkemellen élni, VAGY visszahízni.
Sokkal okosabb, ha MINDENT eszel, csak mértékkel - akkor ugyanis egyrészt nem lesz olyan, hogy megeszel egyszerre egy egész TEPSI Rákóczi-túróst, hanem elég EGY SZELET, másrészt ha elérted a kitüzött súlyt, akkor sem kell másként enni, hanem folytatod, csak kicsit lazábban a mennyiségekkel.
A napi 1200 kcal egyébként szerintem túl kevés, ez csak az életbenmaradásodhoz elég a legjobb esetben. Egy ideig lehet, hogy tudsz fogyni, de utána megáll - és mivel a szervezeted elkezd raktározni, - kezdesz visszahízni.
Csak úgy mondom, hogy a csirkemell ár/érték arányban a legjobb fehérjeforrás. Számoljon utána aki nem hiszi.
Hogy a jó kinézethez egész életedben egészségesen kell élni? Ja bocs...
Nem kötelező amúgy a versenyforma-
Visszahízni pedig pont az idióta kalóriaszámlálós dolgoktól fog.
440 kalóriát pedig biztosan nem tartalmaz egy rákóczi túrós, max a felét.
Nekem a tojás a legjobb fehérjeforrás, ugyanannyi pénzért megkapjuk azt a fehérjemennyiséget, de még egy csomó zsírt is, így a jóllakottság is megvan, ami a kalóriaszegény csirkénél nem, ízben pedig számomra ég és föld.
Kalóriaszegény étrendnél természetesen mások a szempontok, azt nehéz olyan olcsón kihozni, mint az én étrendemet. Fogyok, jóllakott vagyok, jól érzem magam és soha ilyen olcsón nem ettem, s olvasmányaim szerint igen egészséges is, amit csinálok, nekem mindenképp, nem mindenkinek ugyanaz való.
"Nekem a tojás a legjobb fehérjeforrás, ugyanannyi pénzért megkapjuk azt a fehérjemennyiséget"
Hát nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!