Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megettem egy Rákóczi túróst...

Megettem egy Rákóczi túróst mit tegyek?

Figyelt kérdés

10 kilótól szeretnék megszabadulni nyár végére, elkezdtem szépen egészségesen étkezni, de ma megláttam a krémest ,nem akartam megvenni, de szószerint fizikai fájdalmat okozott a tudat, hogy nem ehetem meg, majd elbőgtem magam, megfájdult a fejem, egyszerűen megkellett ennem annyira megkívántam.

De most nagyon megbántam mert 400 kalória sőt 440 :O ezt nem is gondoltam volna!

E-miatt mostmár kb 800 kalóriánál tartok ma.

1200-at ehetek.

Jobb ha ma már nem eszek semmit, max zöldséget?

2015. jún. 4. 10:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A "csirkemellet kell enni" dolgot sürgösen felejtsd el, ha nem akarsz VAGY életed végéig csirkemellen élni, VAGY visszahízni.

Sokkal okosabb, ha MINDENT eszel, csak mértékkel - akkor ugyanis egyrészt nem lesz olyan, hogy megeszel egyszerre egy egész TEPSI Rákóczi-túróst, hanem elég EGY SZELET, másrészt ha elérted a kitüzött súlyt, akkor sem kell másként enni, hanem folytatod, csak kicsit lazábban a mennyiségekkel.

A napi 1200 kcal egyébként szerintem túl kevés, ez csak az életbenmaradásodhoz elég a legjobb esetben. Egy ideig lehet, hogy tudsz fogyni, de utána megáll - és mivel a szervezeted elkezd raktározni, - kezdesz visszahízni.

2015. jún. 4. 14:52
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

Csak úgy mondom, hogy a csirkemell ár/érték arányban a legjobb fehérjeforrás. Számoljon utána aki nem hiszi.

Hogy a jó kinézethez egész életedben egészségesen kell élni? Ja bocs...

Nem kötelező amúgy a versenyforma-

Visszahízni pedig pont az idióta kalóriaszámlálós dolgoktól fog.

440 kalóriát pedig biztosan nem tartalmaz egy rákóczi túrós, max a felét.

2015. jún. 4. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem a tojás a legjobb fehérjeforrás, ugyanannyi pénzért megkapjuk azt a fehérjemennyiséget, de még egy csomó zsírt is, így a jóllakottság is megvan, ami a kalóriaszegény csirkénél nem, ízben pedig számomra ég és föld.

Kalóriaszegény étrendnél természetesen mások a szempontok, azt nehéz olyan olcsón kihozni, mint az én étrendemet. Fogyok, jóllakott vagyok, jól érzem magam és soha ilyen olcsón nem ettem, s olvasmányaim szerint igen egészséges is, amit csinálok, nekem mindenképp, nem mindenkinek ugyanaz való.

2015. jún. 4. 18:18
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem a tojás a legjobb fehérjeforrás, ugyanannyi pénzért megkapjuk azt a fehérjemennyiséget"

Hát nem...

2015. jún. 4. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!