Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megettem egy Rákóczi túróst...

Megettem egy Rákóczi túróst mit tegyek?

Figyelt kérdés

10 kilótól szeretnék megszabadulni nyár végére, elkezdtem szépen egészségesen étkezni, de ma megláttam a krémest ,nem akartam megvenni, de szószerint fizikai fájdalmat okozott a tudat, hogy nem ehetem meg, majd elbőgtem magam, megfájdult a fejem, egyszerűen megkellett ennem annyira megkívántam.

De most nagyon megbántam mert 400 kalória sőt 440 :O ezt nem is gondoltam volna!

E-miatt mostmár kb 800 kalóriánál tartok ma.

1200-at ehetek.

Jobb ha ma már nem eszek semmit, max zöldséget?

2015. jún. 4. 10:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Elkönyveled, hogy ezt a napot elrontottad, és pont. Holnaptól meg jobban odafigyelsz!

Ma vigyél be elég tápanyagot, legfeljebb este mozogj rá a megszokottnál többet! Pl. tekerj le bicajjal 15-20 km-t.

2015. jún. 4. 11:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyalogolj két órát, vagy fuss 40-50 percet ma. Délelőtt ez nem egy nagy bűn, estig még leadható. :) Ne csak zöldséget egyél, mert akkor éhes leszel, túró, tojás, hús is mehet mellé.
2015. jún. 4. 11:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha rosszul eszel se kompenzálj étkezéssel.

Egyél úgy a nap további részében, mintha meg sem etted volna a süteményt.

Ma túlléped az 1200 kalóriát, holnaptól megint betartod.

Erre mondják, hogy elesni, koronát megigazítani és továbbmenni.

2015. jún. 4. 11:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha sportolsz is a diéta mellett, akkor hetente egy nap lehet csalónap, hát ez ma neked megvolt. :)Én 3 hónap alatt adtam le 10 kilót, viszont csak két hetente csaltam és kemény intervall edzésekkel kompenzáltam.
2015. jún. 4. 11:26
 5/14 A kérdező kommentje:
És miket ettél, kedves utolsó? :)
2015. jún. 4. 11:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. :) Igazából akkoriban nem volt lehetőségem egészségesen táplálkozni, ezért nem javaslom, hogy kövesd a példám. Általában fél kifli és kis sajt, vagy pici szárazkolbász volt a reggelim sok zöldséggel, tízórai egy alma, ebédre csak hús, de abból mindenfélét, pörköltet is és persze mindent köret nélkül sok zöldséggel, uzsonna szintén alma, vagy bármilyen gyümölcs, vacsorára ismét a reggeli menü, illetve a tornák után 3 tojásfehérje, és persze rengeteg víz. Evés előtt érdemes lecsapni egy nagy pohár vizet, így kevesebb kaja fér a pocakba. :) Egy nap 3-4 alkalommal végeztem intervall edzéseket, változó időtartamban, emelett esténként 20 percben mélyizomtornát.
2015. jún. 4. 11:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Mit kéne tenni? Semmit. Mjnden nap eszem édességet, mégis szépen fogyok. Férjen bele a keretedbe és kész. Bőven tudsz még 1200-ig így is enni.
2015. jún. 4. 12:26
 8/14 A kérdező kommentje:

91%-os, szerintem teljesen jó az étrended!

Őszintén emberek, 18 éves vagyok, miből legyen az embernek pénze csirke mellre minden nap?

Oké, lehet azzal jönni, hogy persze édességre jut, de azt sem sűrűn engedem meg magamnak.

A szüleimtől meg nem várhatom el, hogy rám még külön főzzenek.

Köszi a választ, ment nektek a zöld kéz! :)

2015. jún. 4. 12:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen, akkoriban én sem tudtam finanszírozni egy egészséges diétát, viszont amit én csináltam, az egészségtelen volt nagyon, ezért ezt ne próbáld! Igaz beteg nem lettem, de eléggé legyengült az immunrendszerem, hiszen nagyon sok nyomelem és ásványi anyag kimaradt a 3 hónap alatt, valamint gyakran úgy szédültem a szénhidrát hiányától, mint egy zombi. Már a beszédtől és egy nevetéstől szédültem. Csak mentem a célom felé fanatikusan, ami nyilván nem eredményezett tartós fogyást, mert ahogy visszaállt a normál táplálkozás, azonnal indultak vissza a kilók. Szóval az életmód váltás eredményesebb, egészségesebb.
2015. jún. 4. 13:45
 10/14 anonim válasza:
48%
Egyél meg egy tábla milkát, ez majd boldogság hormonokat termel benned és olyan boldog leszel egész nap hogy rögtön elfelejted a rákóczi túróst!
2015. jún. 4. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!