Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék lefogyni mit tegyek?

Szeretnék lefogyni mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztook!!

15 éves vagyok lassan 4 hónap múlva 16...

és 64 kg :(

és szeretnél lefogyni elsőnek maximum csak 50-re aztán majd kiderül...

De nem tudom hogyan... az az igazazság hogy már elkezdtem ugymond fogyózni.. dehát nem sikerül.

már kevesebbet eszek és egy nap csak 2szer ... amikor hazajövök a suliból és este 6kor...

6 után már nem eszek semmit sem...

ezt sinálom már 1 hónapja... de semmi :S

segítsetek...

és egy nagy baj... : nem szeretek sportolni... és tudom sport nélkül nemis fog sikerülni... :S

2010. febr. 27. 11:20
 1/8 A kérdező kommentje:
és szeretnéK* (elrontottam bocsii)
2010. febr. 27. 11:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Milyen magas vagy? Az, hogy napi kétszer eszel nayon nem jó napi 4-5 alkalommal keveset és persze az sem mindegy mit! A sport valóban fontos! Bicózni sem szeretsz mert napi egy óra bicó is sokat segitene! Miket ettél eddig lehet abban is van hiba!
2010. febr. 27. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Kezdetnek miért nem nézel utána a dolgoknak?

Napi 5-6 étkezés MINIMUM, csak és kizárólag tiszta tápanyagokat fogyassz és SPORTOLJ! Ha nem szeretsz sportolni, akkor is sportolj!

De szerintem a te esetedben is az van, hogy nincs akaraterő. Anélkül nem fog menni.

2010. febr. 27. 12:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi-köszi.

azért írtam ide h segítséget kapjak nem pedig oltást :)

amugy meg 163 cm vagyok :)

és semmi olyan kaját nem eszek amibe sok szénhidrát lenne szóval semmi ilyen kenyérfélét...

1 óra bicózás?:D

ht ahol én lakok most éppenség nem lehet bicózni :D

tiszta sár minden :D LooL:D

2010. febr. 27. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy fel se fogtad amit írtam és az is, hogy semmit nem tudsz a helyes táplálkozásról. Nézz utána, olvasgass az oldalon, meg máshol is.

A sportot meg mindenki meg tudja oldani aki meg akarja.

2010. febr. 27. 12:23
 6/8 A kérdező kommentje:

bm :D

most azthiszed ha oltogatsz akk jobban fogod érezni magad...?

akk minek írsz...?

2010. febr. 27. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Megköszönhetnéd a válaszát. Nem ízért írt, hogy neki jó legyen, hanem, hogy neked. Aztán még neked áll följebb. Majd idős korodban megszívod, hogy nem sportolsz semmit. Most meg csodálkozol ha meghízol. Tuti módszer, az egyetlen titok:

BEVITT ENERGIA > LEDOLGOZOTT ENERGIA // HÍZÁS

BEVITT ENERGIA < LEDOLGOZOTT ENERGIA // FOGYÁS

BEVITT ENERGIA = LEDOLGOZOTT ENERGIA // SÚLYMEGTARTÁS

2010. márc. 12. 18:20
 8/8 A kérdező kommentje:
kuss
2010. márc. 12. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!