Hogyan fogyjak gyorsan, és olcsón?
Én elég olcsón fogyok, mivel elég szegények vagyunk jelenleg, plusz az ízlésem és a nekem ideális módszer se feltétlenül drága.
Olcsó zöldségek (egyre többnek van itt a szezonja), kókuszzsír, tojás, olcsóbb olajos magvak, ezeket eszem, igen elégedetten. Ha egészen máshogyan jó Neked, mint nekem, akkor is alkalmazhatod ezek némelyikét, főleg a zöldségeket s a házi tojást is ajánlom, persze ha valami jobbféle húst eszel, az is OK.
Miből mennyit és mikor? Ezt nem tudhatom. Még saját magam esetében is idő volt, míg kialakult, bár a mennyit egyszerű, annyit, hogy ne legyek éhes. S akkor, ha éhes vagyok, természetesen. De kellhet némi kísérletezés, hogy hova érdemes tenni a mekkora vacsorát, hogy ne éhezz meg pont lefekvésre...
A ketogén nem mindenkinek egyszerű s nem mindenki fogy vele már az első hónapban (sokan persze igen), főleg pár kilóért nem igazán éri meg belemászni, amúgy jó dolog, igen, én hosszú távra tervezek vele.
De a sima szénhidrátszegény étrend is segíthet s egészségesebb is, mint az átlagember táplálkozása, bár nyilván számít, hogy konkrétan mit eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!