Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ez az etrend?

Milyen ez az etrend?

Figyelt kérdés

130 kilos vagyok (17 f) es elhataroztam magam, hogy ideje lenne lefogyni. Eleg sokat olvasgattam az oldalt es megtanultam, hogy mennyire fontos a rendszeres testmozgas, viszont az eves nagyon sokat szamit. Tudom hogy nem szabad koplalni, mindenfele fogyokurakat csinalni, hanem egeszsegesen taplalkozni. Eppen ezert megprobaltam magamnak csinalni egy kis gyors etrendet, de elakadtam. Tudna valaki segiteni benne?

6:30 tej + zabpehely

9:30 ket teljes kiorlesu kenyer kozott tukortojas/rantotta

12:30 reszelt alma + zabpehely osszekeverve

15:00 kb ilyenkor szoktam tornazni (Norbi 1000kalorias dvd-jere)

16:15

18:40

21:00

Azt szeretnem kerdezni, hogy amit eddig osszeallitottam mennyire jo es hogy a hianyzo idopontokban mit ehetnek? Az idopontok csak korulbeliek, mivel suliba vagyok es ilyenkor van szunet, stb.

2010. febr. 26. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:

te megeszed a zabpelyhet nyersen??

mer én is vettem de olyan kiszerelésbe van mint a buzadara pl. teis azt eszed mer én nemtudnám..

2010. febr. 26. 22:27
 2/8 A kérdező kommentje:
igy nez ki, nem tudom, hogy pontosan mi a neve, mivel nem en szoktam venni: [link]
2010. febr. 26. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:
ja ez kukoricapehely nem?:D köszi h gyorsan válaszoltál
2010. febr. 26. 22:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Baromfihús, hal, zsírszegény levesek, joghurt, sovány sajt vagy túró és főleg rengeteg zöldség-gyümölcs, mindez változatos salátákban. Este 9-kor már ne egyél.
2010. febr. 26. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:

szia. én nemigazán értek hozzá, de ide még nem tudtak olyan értendet írni, ami mindenkinek megfelelt volna.

Én nem nagyon akarok belekötni, de amiről de képet linkeltél, annak köze nincs a zabpehelyhez, az max kukoricapehely, ami ugyanolyan cukros vacak, mintha nesquic gabonapelyhet ennél kb.. :d A zabpehely így néz ki, ilyet vegyél (nem is drága, a lidlben 150 ft körül van fél kg.) [link]

Amiről az első válaszoló írt, az meg valószínűleg zabkorpa esetleg őrölt zabpehely lehetett.. :) Ez nyersen is finom egy kis tejjel, esetleg gyümölcsökkel, joghurttal..

2010. febr. 27. 00:04
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
cornflakes. Nem a legjobb választás, de amugy jó. ÉS azt tényleg meglehet enni más nélkül :)
2010. febr. 27. 09:00
 7/8 anonim ***** válasza:

6:30,12:30,18:40-kor legyen egy olyan étkezésed amiben van szénhidrát pl barnarizs, puffasztott rizs, zabpehely( ez mehet egy kevés zsírszegény tejjel).Ilynekor vigyél be valami fehérjét is : csirkemell, hal, pulyka, szója esetleg.A többi alkalommal fogyassz sok-sok zöldséget és mozogj rendszeresen.

Ha van rá lehetőséged, ne otthon tornázz, hanem menj el egy edzőterembe és heti 2 súlyzós heti 3 kardió edzést csinálj. Én is csak fogyóztam és a végére szélesebb lett a csípőm mint a vállam.Az egy fiúnál elég ocsmány...

Sok sikert és kitartást ;)

2010. febr. 27. 13:28
 8/8 anonim válasza:
Szerintem jó ez az étrend van kedven együtt fogyóni velem
2010. jún. 22. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!