De bnőm azt hajtogatja, hogy 18 éves kor után már csak hízni lehet. Ugye ez nem igaz?
Persze, akkor a testépítők, akik 30-40 évesen is teljesen szálkás-zsírmentes testet képesek kialakítani, vagy a küzdősportot űzők, akiknek be kell fogyniuk a súlycsoportba, ők ufo-k, vagy mi? Vagy te még nem láttál olyan 18-nál idősebb emberről, aki fogyott? Hallottál a "nagy fogyás" című műsorról? Mintha lett volna néhány idősebb ember is ott... Egy kicsit gondolkozzál!!
A barátnőd meg egyszerűen lusta, ezért keres kifogásokat! Olyan ember nincs, aki egy normálisan összeállított diétával és sporttal nem képes lefogyni! Max csak akkor fordulhat ilyesmi elő, ha az illetőnek hormon problémái vannak, de ez is kezelhető.
26 evesen negyven kilot fogytam.
Annyi az igazság MAGJA, hogy kb 40-50 eves korban az ember automatikusan hizik pár kilót, de az szerintem még nagyon messze van :))
Ha nem tud fogyni, lehet hormonalis problema, és akkor tenyleg barmit tesz, nem tud fogyni, ezert kell elmenni orvoshoz.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!