Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 50-100 felülés mennyi...

Napi 50-100 felülés mennyi idő alatt hoz változást (hason természetesen), és egyáltalán hoz változást ennyi?

Figyelt kérdés

Minden nap mikor hazajövök megcsinálok 50-100 felülést.Természetesen utána ülök a gép előtt egész nap,de enni csak kalóriaszegény dolgokat eszem,ill. 5 után már max. csak gyümölcsöt v. joghurtot.

Előre köszi.

2010. febr. 26. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az anaerob mozgástól az izmaid erősödnek, de a háj attól függetlenül ott marad. ha fogyni akarsz akkor futnod, szoba biciklizned, vagy bármilyen más aerob jellegű mozgást kell végezned lehetőleg napi rendszerességgel!
2010. febr. 26. 14:11
 2/8 A kérdező kommentje:

tehát akkor nem sokat ér.

köszönöm.

2010. febr. 26. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Én azért napi 300-zal egy szülés után elértem hogy kocka hasam lett, és nem bicikliztem, meg futkostam mellé...
2010. febr. 26. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Kedves utolsó: zsírt akkor sem égetsz vele, ez tény, amit nem cáfolhatsz meg. Formálhatod az izmaidat felülésekkel, de ha jelenleg zsír takarja, akkor diétáznod kell és mozognod.
2010. febr. 26. 14:25
 5/8 anonim válasza:
64%

A felüléseid lósz.rt sem érnek.

A kaja rendben van.

2010. febr. 26. 15:51
 6/8 A kérdező kommentje:

az hogy lószart érnek vitatható. :D

zsír nem nagyon van a hasamon,tényleg ˝kishas˝.

így gondolom ha gyakran csinálom,akkor talán elkezd formálódni,és megjelenik hónap/hónapok múltán a kockahas :D

ez lenne a cél [link]

oké,hogy ez a csaj biztosan cisnál mást is mellette,de én csak hasra gyúrnék ,és arra várnék változást ennyi.

2010. febr. 26. 17:48
 7/8 Krisz85 ***** válasza:
75%

Szia!

mind igaz amit ítak, aerob edzéssel megy le , egyenletesen, és sok időbe telik a diéta jó, és az is hogy este is eszel könnyű ételeket ! ezt külön köszönöm, nem kell megmagyaráznom neked ,hogy az este hat után nem eszem semmit-dolog nem túl nyerő zsírvesztés szempontjából.

A hasazás a has formáját, a kockákat hozza elő, de ha az azt takaró zsírréteg ott van, nincs semmi ami előhozná csak az aerob edzés, bringa, futás.

Ehhez heti 6x könnyű aerob edzés javasolt fokozatosan 30 percről max 1 órára felvinni alkalmanként, vagy intenzívebb aerob edzés 3x egy héten 1 órában. Ehhez megfelelő felszerelés kéne.

Ajánlanék két könyvet ami alapű és még olvasmányos is:

Anita Bean: modern sporttáplálkozás (1500 ft kb.)

Pulzuskontroll, testsúlykontroll (írj privit és átküldön neked! elég drága 7000 ft felett van, de megéri!)

2010. febr. 27. 10:02
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. febr. 27. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!