Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetne ilyen alakom? 16/L

Hogy lehetne ilyen alakom? 16/L

Figyelt kérdés
[link]

2015. máj. 27. 19:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha ilyen leszel keress meg!
2015. máj. 28. 09:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Na, én meg 175 cm akarok lenni, amúgy is olyan vagyok, csak 15 cm hiányzik hozzá :D

Aki ilyen vékony, mint a képen látható lány, eleve testalkatilag is ilyen, vékony a csontozata, nézd meg, milyen keskeny a csípője...stb.

Ha halálra koplaltatod magad, ilyen alakod akkor lesz max, de lehet, hogy még akkor se, mert nem vagy olyan testalkatú,

Küldj magadról képet, milyen vagy most.

És lehetőleg reális célokat tűzz ki magad elé!

2015. máj. 28. 09:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen alkatú lányok azok, akik bármit megesznek, nem híznak. Te hízékony vagy, más a genetikád, ergo sosem lesz ilyen alkatod, ha a szélsőséges és egészségtelen eseteket figyelmen kívül hagyjuk. Inkább magadra koncentrálj, a saját testedre. Készíts képeket a mostani állapotodról, amiket ha később visszanézel, a különbség nagyobb motivációt adhat, mint egy olyan alkat, amit nagy valószínűséggel sosem érhetsz el.
2015. máj. 28. 10:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát igen...szép alak, csak az a probléma, hogy, ha te már alapból a kilókkal küzdöl akkor valószínűleg genetikailag nem tudod elérni ezt az alakot. (értem itt pl. azt hogy vastagabb csontozat, szélesebb csípő,váll stb -ezeken nem tudsz változtatni)

Kéne a mostani alakodról is egy kép.

"Jelenleg 167 cm vagyok es 75 kg...hasonló alakom van, mint a képen látható lánynak csak olyan 20 kg-mal több vagyok :(" Ezt azért ne meséld be magadnak :DDD Nincs hasonló alakod. És honnan tudod, hogy milyen alakod lesz, ha 20 kilóval kevesebb lennéL???

2015. jún. 1. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!