Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó alakom van? (több lent)

Free spirit kérdése:

Jó alakom van? (több lent)

Figyelt kérdés

Több, mint 70kg-t fogytam, ez után pedig étezési zavaraim lettek, amikből sikeresen kigyógyultam.

Jelenleg 171 cm vagyok és 59 kg.

A méreteim:

Váll:38cm

Mell:82cm

derék:63cm

csípő:89-90cm

Nagyjából 34-36-os a ruhaméretem, de a magasságom miatt néha 38-ast kell vennem.

Van aki azt mondja, hogy a magasságomhoz inkább 40-42-es ruhaméret passzol, sokak szerint meg "pont így vagyok jó". Én nem tudom eldönteni sajnos, mert testképzavarom van.

A válaszokat köszönöm

17/L

2015. ápr. 11. 10:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Így mi sem tudjuk eldönteni.

Képet teszel fel, úgy igen.

(Akkor van jó alakod, ha jók az arányaid és feszes vagy.)

2015. ápr. 11. 10:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Így senki nem fogja tudni megmondani neked :) Ha gondolod tegyél fel képet vagy küldj egyet privátban(arc nélkül természetesen), így elég nehéz.

A fogyáshoz mindenesetre gratulálok!

2015. ápr. 11. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Kicsit vékony lehetsz még, de talán pont jó. Gratulálok a fogyásodhoz, régen ugye azt mondták, az álom alak 90-60-90, de ezt a 155 centis nőkre értették. A lányom 160 cm és 65 cm a dereka, és ő is betegesen sovány, ezért írtam, hogy kicsit vékony vagy. A 36-38 ruhaméret pont jó egy nőnek, ez az ideális.
2015. ápr. 11. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem 38-40es a gatya méretem,viszont felső, gondolok itt egy cipzaros dzsekire, 42-44 kell minimum.

176 cm vagyok csak felül elég erős vagyok még...

Az én mereteim 114, 80,100

Szerintem jó neked teljesen a 34-36-38. Magamhoz viszonyítva pont jó alakot tudok neked elképzelni.

2015. ápr. 11. 19:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Grat a fogyáshoz! :) Teszel fel előtte-utána képet?
2015. ápr. 24. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!