Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha az izom sok...

Mit tegyek, ha az izom sok rajtam és nem a zsír?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. 16 éves vagyok, de 11-12 éves korom óta kocogok futok edzek, pusztán mert szeretem. Ezáltal szép kis mennyiségű izmot pakoltam magamra az évek folyamán, ami tök jó, viszont alapvetően nem vagyok madárijesztő alkat, tehát felesleg max 1-2 kiló van rajtam. De az izom miatt többnek látszik. MIvel tudnék fogyni, ha a mozgástól nem látszik változás?

16l

2015. máj. 27. 16:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz fogyni? Örülj, hogy van rajtad izom, mások keményen dolgoznak érte...

Fogyásban leginkább az étrend segít, de tényleg nem értem, miért akarsz izmot sorvasztani.

2015. máj. 27. 16:09
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
1: Mert karcsú szeretne lenni, nem zömök, azért.
2015. máj. 27. 16:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Egy kocogó, futó tinilányon nem tud annyi izom keletkezni, hogy zömök legyen... Még ha gyúrna, akkor sem zömök lenne, csak izmos, bár lábat elég vastagra ki lehet hozni, de a test maga nem lesz zömök annyitól.
2015. máj. 27. 16:46
 4/12 anonim ***** válasza:
3: Felnőttekhez képest. De a tini társaihoz képest igenis vaskos.
2015. máj. 27. 16:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem cs.szegetni akarlak, kérdező, de az ilyen túl izmos vagyok kérdéseknél mindig szkeptikus vagyok és képet szeretnék látni a megfogalmazójáról. Ma pont belefutottam egy ilyenbe husis tinilány magyarázta a barátnőjének, hogy rajta nincs felesleg, csak nagyon izmos a zumbától. Én is edzegetek, régen versenyszerűen sportoltam, mégsem hiszem, hogy célirányos izomépítés nélkül valaki túl sok izmost tudna magára szedni. Nálad is inkább az játszhat, hogy genetikailag zömök a testalkatod vagy aránytalan. Barátnőmnek edzés nélkül elég izmos hasa van, ellenben karja, lába jóval zsírosabb és komoly erőfeszítéssek is csak kis eredményeket tud elérni.
2015. máj. 27. 16:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Kocogástól nem szereztél olyan izmokat amitől kövérebbnek látszanál. Ne akarj izomból fogyni, .jól jön az majd ha 22 leszel
2015. máj. 27. 16:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, hát ez nagyrészt alkati dolog, a vázizmok a csontváz mozgatásához kellenek, úgyhogy ha a csontból nem akarsz faragni, akkor ez már így marad. Nem mindenki sudár.
2015. máj. 27. 17:00
 8/12 anonim ***** válasza:
6: Ez alatt mit értezs?:)
2015. máj. 27. 17:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Sorvadj.
2015. máj. 27. 17:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

felesleges izom :D haha

majd a tested pont indokolatlanul tartja fent a nehezen fenntartható izmot. Biztos...

2015. máj. 27. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!