Hogyan vegyem rá magam, hogy fogyókúrázzak?!
Szerintem a legjobb, ha egy jobb életmódra váltasz. Ez a visszahízás esélyét is csökkenti s nem kell sanyargatnod magad. Én se tudnék különösebb áldozatokat hozni, annyira nem fontos ám nekem a fogyás, a hedonizmus annál inkább. De főleg nem tudok éhesen falat kaparni minden este.
Lelkileg és fizikailag is nehéz tud lenni némelyikünknek a dolog s nincs fix recept, kinek ez jön be, kinek az. Nálam akaraterő meg motiváció nem működik, nekem jobban kell élveznem a fogyást, mint az addigi étkezésemet, akkor csinálom. Nekem megvan a módszerem, plusz az egészségtudatosság és a makacsság is segít, de hogy Nálad mi a célravezető, azt nem tudhatom.
Mondjuk én tudok nem enni cukrosat. Édességet naponta eszem, de cukrosat nem. Persze úgy is lehet fogyni, csak valószínűleg nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!