Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni, formasodni, na de hogy? .

Fogyni, formasodni, na de hogy? .

Figyelt kérdés

Tehát a kiinduló helyzet : 22 év, 171 cm, 60 kg. A genetikam eleg jo, viszont az elmult két ev lustasaga, az ulomunka, a szemet kaja meglátszik a testemen. Felesleg a hasi tájékon, lotyi fenek, formátlan combok es karok. Igazabol marhára nem vagyok tisztaban azzal, hogy mit kene edzenem, étrend teren kb. képben vagyok, de ahhoz is adhadtok tanácsokat. Futni es guggolni nem tudok.

A cel egy egészségesen sportos külső, új életmód, ami kesobb jo kiindulópont lehet komolyabb edzéshez is.

Koszonom a segitseget :)

2015. máj. 25. 23:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezeket tudom ajánlani elsőroban: sport, testmozgás, edzés, alakformálás, erősítés, zsírégetés.
2015. máj. 26. 01:51
 2/7 anonim válasza:
pedig fogyni és formásodni pont a futástól és guggolástól lehet... na jó, is.
2015. máj. 26. 02:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem tudsz futni és guggolni? :D Bocsi, de ez egy picit nagyon hülyén hangzik.

Popsiformáláshoz pedig fontos elem a guggolás, akárcsak a kitörés. A futás pedig nagyon jól megmozgatja az egész testedet.

A neten vannak fent tornavideók és tornagyakorlatok. Keress rá és tornázz együtt azokkal.

A cukros üdítőket és egészségtelen gyorséttermi kajákat felejtsd el.

Ha tornázol akkor vegyél a kezedbe súlyt is. Tölts meg két ásványvizes palackot és máris kész a súly. :)

Sok sikert! :)

2015. máj. 26. 06:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Úszás.

Ha jól sejtem a térdeddel van gond. Szintén zenész.

Sétálj nagyokat, azzal elkezdheted a rákészülést, és szerezz normális cipőt. Az én térdemet sajnos pont az cseszte el, hogy rossz minőségű, formájú cipőt hordtam munkába (12óra álló)

Az úszás izommunka, de a víz felhajtóereje miatt kevésbé terheli meg az ízületeket.

Étkezés: csökkentsd a kalória és szénhidrátbevitelt. Ne sanyargasd magad, olyan ételeket egyél amik magas rosttartalmúak. És a többször kevesebb elvvel kijátszhatod a yoyo effektust.

2015. máj. 26. 06:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Saját eredményeim alapján remélem tudok segíteni. Eddig nem foglalkoztam az egészséges életmóddal, de januártól 138kg-ról lefogytam 116-ra. Elolvastam a Sárga kapszula c. könyvet, járok edzeni, súlyzós edzés +aerob. Teljes étrend változás. Olvasd el, megéri. Sok sikert kívánok!

battlefieldblog.hu/temp/A_Te_Sarga_Kapszulad.pdf

2015. máj. 26. 11:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, a terdemmel vannak problémáim. Az úszás jó, de max heti kettőt tudok beiktatni, ami szerintem kevéske. Emellé valakinek otthon\szabadban végezhető edzés ötlete?

Köszönöm a válaszokat :)

2015. máj. 26. 16:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Otthon tudsz felüléseket, fekvőtámaszt, húzódzkodást (ha van rúd/faág), hason fekve törzs emelés vagy láb emelés, kapaszkodva láb emelgetés stb.
2015. máj. 26. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!