1/8 anonim válasza:
Kb 3,5 kg. De ebből 2 kg víz és salakanyag volt, ez tuti.
2/8 anonim válasza:
10 nap alatt 13 kg...nem direkt, 2 hónap volt visszaszedni belőle pár kg-ot :S
3/8 anonim válasza:
Valahol 1 kiló alatt lehet, sosem tartok nagy kalóriadeficitet.
Nehéz megmondani, mert ugyanolyan evésnél marad a súlyom, aztán hirtelen megjelenik 1 kiló... A testsúly vibrál.
4/8 anonim válasza:
Rájöttem, hogy az előző a 3 évvel ezelőtt kezdett fogyási projectre vonatkozik csupán.
Amikor sok-sok éve koplalva töltöttem 11 napot egy fűtetlen házban télen, 11 nap alatt 4 kiló ment le, ennek max. fele lehetett zsír.
Vízből tudok veszteni/nyerni 1 kilót 1 nap alatt, azt nem számolom.
5/8 anonim válasza:
4kg. 19 évesen 30 kilót fogytam 4 hónap alatt.
6/8 anonim válasza:
8 kiló 6 nap korházba fekvéssel, ez aztán vissza is jött.
Mikor elkezdtem fogyózni 105 kilósan, akkor 2 hét alatt kb 8-10 kilót fogytam ennyi idő alatt. (lement a sok víz gondolom, amit a mértéktelen szénhidrát fogyasztással megkötött a szervezetem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!