Nem szedek fel többszörösen annyit mint egyébként? És nem ájulhatok el?
Holnap akarok egy víznapot tartani. Az elvileg méregteleníti a szervezetet, szóval jót tesz. Viszont ha valaki sokáig nem eszik, pl. 1 napig és utána meg eszik akkor sokkal több kilót szed fel mint amúgy. Ennél a helyzetnél nem lenne ez? 1 nap még nem számít soknak? Szóval ha utána eszek akkor nem többszörösen raktározza el a szervezetem?
Másik kérdésem az lenne hogy holnap futni is akarok. Nem fogok elájulni ha egész nap nem eszek csak vizet iszom? Egyébként magas a vérnyomásom, úgyhogy szerintem nem fogok, de nem tudom. FONTOS HOGY MINDEGYIK KÉRDÉSEMRE VÁLASZOLJATOK. Sűrgős lenne. Köszi.

A böjt-/víznapi futás azért elég kemény edzettséget feltételez... Nem tudom, milyen kondiban vagy, de azért vigyáznék a helyedben, nehogy rosszul legyél.
Az biztos, hogy a víznap, vagy léböjt jót tesz a szervezetnek, ha mértékkel csinálja az ember
Szerintem amennyivel több kilót szedsz fel másnap, az épp annyi, amennyit a böjt napján leadtál. Sőt ideális esetben nem is hízol, hanem fix súlyod van - normális étkezés mellett.
Nem írtad a korodat, remélem, hogy nem vagy nagyon fiatal, mert fejlődésben lévő szervezet számára még egészségtelenek az ilyen böjtnapok.

1 víznaptól még nem fog raktározó üzemmódba kapcsolni a szervezeted, egy ilyen nap még jót is tesz.
viszont ha víznapot tartasz akkor max jógázz. futni akkor menj ha eszel is valamit.

Hát elég sok. A futáshoz ugyanis a szervezetednek energiára van szüksége, amit ugye a bevitt táplálékból szerez.
Én nem ismerem a te edzettségi szintedet, de az biztos, hogy megterhelné a szervezetet az éhgyomros futás.
Ha mindenképpen akarsz valamit sportolni böjtnapon, az legyen kevésbé megterhelő - a már említett jóga valóban remek választás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!