Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most mitől változott meg...

Most mitől változott meg pozitív irányba az anyagcserém, mikor nem változtattam semmit az étrendemen?

Figyelt kérdés

Eddig mindig próbáltam odafigyelni az étkezésemre, olyan szinten, hogy ne egyek hulladékkaját, sok csokit, stb. Akkor is ettem napi 5x és sok vizet ittam vagyis kb csak 2 litert. De mégis borzasztó volt az anyagcserém.

Most pedig vagy 2 hete minden szuper :D Pedig még csokiból is többet eszek :D Talán csak annyi h nagyobb adagokat eszek? Bár ez sokszor a megadott kalóriaérték , 1200 fölött van, sőt, sokszor még 1800 fölött is ami a stagnáláshoz kellene. Nem mozgok többet, nem eszem több rostot vagy más ételeket, nem iszom több vizet...semmi ilyesmi... Szóval egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hátha valaki okosan megmagyarázza majd :)

Köszi!

18/L

2015. máj. 21. 23:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A szénhidrátdús ételek és a nagy inzulinválaszú tejtermékek nem tudom, miért jobbak, mint a tükörtojás. Ilyet se sokat hallottam még, hogy valaki a tükörtojásba kössön bele. Ez kb. olyan, mint amikor valaki azt mondta, egészségtelenül táplálkozom, túl sok zöldséget eszem.

No most már befejezem, de tényleg elég fura ez...

2015. máj. 22. 18:23
 12/15 A kérdező kommentje:

Jó ég! Ha tudom, hogy ilyen viták lesznek egy kérdés miatt, inkább ki sem írom.

Egyébként igen, az anyagcsere alatt a bélműködést értettem... Elnézést a rossz kifejezésért.

A sok csokit se úgy kell venni, hogy napi fél tábla. Hanem mondjuk kétnaponta 2-3 kocka. Azért több ez az előzőekhez képest, mert akkor próbáltam teljesen kerülni (Utána jött az hogy hetente 1 tábla csoki feszültséglevezetésképp...)

A tükörtojás szerintem is tök jó kaja, csak úgy mint a rántotta, főtt tojás, stb. Hisz ezek értékes tápanyagokat tartalmaznak, és kalóriájukhoz képest jól laktatnak, ezért előnyösek a fogyásnál.

Egyébként ha a stressz-faktort nézzük, tényleg nyugodtabb vagyok mostanság, mert már nincs suli... Oké, hogy itt az érettségi, de egyáltalán nem idegeskedem most itthon. Pedig nálam úgy szokott lenni, hogyha olyan stresszes leszek hirtelen, h már a gyomrom is összerándul, akkor szaladnom kell wc-re, mert jön a hasmas :D

És egyébként az hogy lehet, hogy most, hogy tényleg nem figyelek annyira fogyókúrás szemmel az ételeimre, szóval bármit megeszek: fogyok? folytam 2 kg-t! És tudom, hogy ez akár víz is lehet, de az egyik barátnőm, akivel már 1 hónapja nem láttuk egymást megjegyzete, hogy vékonyabb egy kicsit az arcom...

2015. máj. 22. 18:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Jó kérdés... Nekem egyszer az tett jót, hogy hanyagoltam a kalóriaszámolást, kevésbé pörögtem az evésen, stresszmentesebb lett a dolog... Nem csoda, ha így kevesebbet ettem s jobban élveztem :)

Ilyesmi simán előfordulhatott a Te esetedben is.

2015. máj. 22. 18:54
 14/15 anonim válasza:

Èn èvek óta foglalkozom ezzel. Mint mondtam nem kőbe vèsett szentìrás, nekem is van egy hèten egyszer "csaló napom" amikor lemegy minden a bendőbe. Hambibambi sör persze nem orrvèrzèsig. Szènhidrátdús ètelek... A dièta nem arról szól, hogy akkor most 0 szènhidráttal kìnlódunk. Barnarisz, teljeskiörlèsű kenyèr. Ezek összetett lassan felszìvódó szènhidrátot tartalmaznak. A napi 3g/tskg ch meg kell. A tojással sincs baj, a sárgáját kell mellőzni, mert az tele van gyors ch-val ès zsìrral. Èn pl az 5tojásból csak kettőnek eszem meg a sárgáját. A többit megkapja az eb.

Amúgy meg nincs itt vita, szerintem senkiben nem gerjedtek negatìv èrzelmek. A fogyizáshoz meg sok sikert :)

2015. máj. 22. 19:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönömmindenkinek! :)
2015. máj. 22. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!