Plusz kilók + normál mell, vagy vékony test + semmi mell?
Vajon melyik a jobb? Jelenleg élvezem hogy van mellem, kerek, találni rá való melltartót is, hurrá, nagy dolog. De van némi háj a combomon, az oldalamon, hasamon. Ha leadom ezeket lemegy a mellem is, ami akkor már nem lesz kerek, összemegy, max a gyerekmelltartó jó rá, normálisból a legkisebb sem... de legalább a testem nem lenne hájas.
Szerintetek melyik a jobb?
Milyen jo kérdés!
Én most 18 kilót fogytam és bizony meglátszik a mellemen!Bomba testem lett,de semmi önbizalmam a mellem miatt!
Az a jobb amelyik neked jobb.
Kis felesleg a combodon a hasadon nem számít, ahogy az is mindegy, mekkora melled van.
Figyelj nem csak ez számít. Nekem a legkisebb (gyerek) mell méretem van 25 éves vagyok és 70kg. ÉN fogyózom jelenleg is, de nem vagyok csúnya, megnéznek az utcán, és tudod miért?-Önbizalom, kisugárzás.
Láttam én bomba testű álom nőt is, irigykedtem rá, de sok férfi megnézi, és csak egyszer kell neki. Hidd el, egy igazi férfinek nem CSAK ez számít, inkább sokkal fontosabb, hogy ápolt(szép haj, körmök, ápolt bőr, fogak) normális öltözködés, stb tudd viselni és elfogadni önmagad. Változni lehet és ha úgy gondolod, hogy magad miatt szeretnél fogyj le, vagy akármi, de csak saját magad miatt. Bár, ha nem tudod magad elfogadni sem 100 kilósan, sem 60 kilósan nem fog menni.
Mindenki lehet szép és értékes is, de ha csak el is hiszi magáról, különben az egész életeden át boldogtalan testben s lélekben fogsz élin!
Nekem mindenképpen csinos és finoman izmolt test, akkora mellekkel, amekkorák vannak :D
Voltam már 84 és 63 kiló is, a mellem nem változott, pedig igazán lehetne kisebb, én nem bánnám, de így is megfelel. Legalább van egy gond, ami nekem nincs :P
nekem az utóbbi lenne a választásom
lehet fura, de tetszik a kicsit mell. jobban számít nekem a test alakja (vékony legyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!