Mennyi felülést kell csinálnom hogy laposabb legyen a hasam?
Figyelt kérdés
És meddig?mindennap?2010. febr. 25. 10:41
11/21 anonim válasza:
Drága 10:58-as! Csak, hogy a saját hülyeségedet bemutassam:
5 év, 5 x 365 nap = 1825
Napi 500, tehát 1825 x 500 = 912.500 ...
Hol van ez az 1 millióhoz?
12/21 anonim válasza:
tényleg 9 százezer az kevésbé közelit az egymillióhoz, mint mondjuk 50 ezer:D
13/21 anonim válasza:
kb-t írt, és majdnem ott van...
14/21 anonim válasza:
12:38
Nem érted a lényeget.
Aki napi 500 felülést csinál, annak vagy 1 hónap után elkezd laposodni a hasa, vagy soha. Nem tudom a dolog anatómiáját, lehet, hogy soha, mert inkább izmosodik, lehet, hogy egyszer, de, hogy nem 5 év után kezd el laposodni az tuti :)
15/21 anonim válasza:
Jajó, én csak a számokat néztem :)
16/21 anonim válasza:
minden másnap és kb. mindig 50-el csinálj többet...
én nem csináltam még de ha a súlyzónál bevált akkor itt is bevál
17/21 anonim válasza:
kedves 11:29-es válaszoló! nem feküggy hanem feküdj... köszi :)
18/21 anonim válasza:
a lényeg, hogy ne legyen háj a hasadon. azt diétával érheted el. én lány vagyok, naponta csináltam kb 200 felülést és attól szép volt a hasam , nem az a kockás has, viszont szép tónusos. De rajtam nem is volt felesleg. Szóval diéta, és mellé felülés.
19/21 anonim válasza:
Bas*zátok meg szerintem a 10.58as poénból mondta mert szerinte is fa**ság hogy azt hiszik az emberek hogy felüléstől lapos hasuk lesz. Te 12.30 úgy beégettet magad hogy hihetetlen. Gúnynak szánta, te meg idióta még ki is számolod, és azt hiszed komolyan vette. Istenem mennyi hülye van a világon...Atyaúristen.
20/21 anonim válasza:
Egy hónapja csinálok minden nap 200-300 db felülést, és már laposabb! Pedig háj van rajta, de már elkezdett csökkenni és kezd látszani oldalt az "íve" az izmoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!