1 hónap alatt hogyan tudnék lefogyni 5-1Okg? HELP.

Tök jó fej vagy, muszáj lefogynod:-)
Amúgy komolyan: vegyél erőt magadon.
Nekem is ezért nem sikerül, de én ráfogom a két gyerekre, hogy tőlük nincs időm, energiám stb.. Szóval kifogásokat én is tudok találni. Akarsz fogyni vagy sem?
Döntsd el és ne keress kifogást!
35L

Nézd, 2 dolog kombinációjával lehet lefogyni:
1. Egészséges kaja: semmi cukor, fehér liszt, sok saláta és fehérje.
2. Sport.
Ha erre nem vagy képes, törődj bele, hogy nem fogsz lefogyni. Pláne nem 5-10 kilót, ami veszélyes és egészségtelen. Havonta max. 2 kilót egészséges lefogyni.
Szia!
Tényleg,sok a kifogás,de tudod sokan pont ezért nem fogynak le,mert kifogásokat keresnek.
De ha tényleg szeretnél,akkor állj neki.Ha nem szereted a salátát magában,akkor önts rá valamilyen öntetet,amit szeretsz.Egyél csirkemellet,mellé sok zöldséget,gyümölcsöt.
Én március 1től akarok minden este futni járni.Ha esik,ha szakad a hó,akkor is fogok.Mert elhatároztam,hogy igenis fogyni akarok.
Kezdj bele.Ha mozogsz,az neked is jót tesz.Én futás után mindig boldogabb voltam.Közben zenét hallgattam és úgy sokkal könnyebb volt.
Határozd el magad és ne keress kifogásokat.:)
Sok szerencsét!:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!