Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hónap alatt hogyan tudnék...

1 hónap alatt hogyan tudnék lefogyni 5-1Okg? HELP.

Figyelt kérdés
sportolni nem nagyon lehet, mert minden mind sár. a szobában amit lehet azt meg hamar megunom. kajáról nemtudok lemondani. ásványvizeket nem szeretem. konditerem nincs a kozelben. fozni nemtudok. salátákért sem vagyok oda... 2éve nyáron 1Okg-t lefogytam, mer minden este jártam futni,de most nem lehet mert csinálják a kanalizácót.. Mit tegyeek. hogy sikeruljon? 14l
2010. febr. 24. 21:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
bocsi, de nem gondolod hogy kicsit sok problémád van??
2010. febr. 24. 21:47
 2/13 A kérdező kommentje:
de :D
2010. febr. 24. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó fej vagy, muszáj lefogynod:-)

Amúgy komolyan: vegyél erőt magadon.

Nekem is ezért nem sikerül, de én ráfogom a két gyerekre, hogy tőlük nincs időm, energiám stb.. Szóval kifogásokat én is tudok találni. Akarsz fogyni vagy sem?

Döntsd el és ne keress kifogást!

35L

2010. febr. 24. 21:55
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
Sztem hagyd a f*szba, egy lusta ge*i vagy, olyan nincs hogy nem csinálsz meg semmit a célért. Sajnálom hogy ilyen emberek léteznek!
2010. febr. 24. 22:02
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
ez ugye csak vicc? :) ha nem akkor van egy rossz hírem. sosem fogsz lefogyni. aki akar fogyni az tud tenni is érte és nem csak a kifogásokat keresi. Ez kb olyan mintha azt mondanád, hogy orvos akarsz lenni, de nem szeretsz tanulni, undorodsz a vértől, ja és orvosi egyetemre sem akarsz járni. :D
2010. febr. 24. 22:05
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Fogyás mint minden más agyban dől el...ha még nem készültél fel és nem vagy elég elszánt mindig csak a kifogások fognak sorakozni a listádon és nem az az napi edzés terved:)
2010. febr. 25. 09:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Nézd, 2 dolog kombinációjával lehet lefogyni:

1. Egészséges kaja: semmi cukor, fehér liszt, sok saláta és fehérje.

2. Sport.

Ha erre nem vagy képes, törődj bele, hogy nem fogsz lefogyni. Pláne nem 5-10 kilót, ami veszélyes és egészségtelen. Havonta max. 2 kilót egészséges lefogyni.

2010. febr. 25. 12:49
 8/13 anonim válasza:

Szia!

Tényleg,sok a kifogás,de tudod sokan pont ezért nem fogynak le,mert kifogásokat keresnek.

De ha tényleg szeretnél,akkor állj neki.Ha nem szereted a salátát magában,akkor önts rá valamilyen öntetet,amit szeretsz.Egyél csirkemellet,mellé sok zöldséget,gyümölcsöt.

Én március 1től akarok minden este futni járni.Ha esik,ha szakad a hó,akkor is fogok.Mert elhatároztam,hogy igenis fogyni akarok.

Kezdj bele.Ha mozogsz,az neked is jót tesz.Én futás után mindig boldogabb voltam.Közben zenét hallgattam és úgy sokkal könnyebb volt.

Határozd el magad és ne keress kifogásokat.:)

Sok szerencsét!:)

2010. febr. 25. 13:48
 9/13 anonim ***** válasza:
28%
Nem értem miért vagytok visszafogottak??? Ez leírta nekünk hogy lusta sz*r, semmit nem képes megtenni ÖNMAGÁÉRT, ti meg itt még sajnáljátok....hát király világban élünk...
2010. febr. 25. 16:45
 10/13 anonim ***** válasza:
hány kg vagy?
2010. febr. 25. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!