Mit igyak reggel éhgyomorra h beinduljon az emésztésem?
Egy pohár almaecetes vizet, meg tehetsz bele egy kiskanál mézet is!Én azt hallottam róla, hogy jó!Elősegíti az emésztést meg tisztít is!Nézz utánna gogliban!
20L
Igyál egy pohár langyos vizet, vagy langyos tejet, vagy Hunyadi János keserűvizet ( nekem ez használ).
Ebből a savanyúvízből tegyél egy kicsit egy pohár vízbe, és a hatás nem marad el :)
17/L
A legegészségesebb reggel 2-3 dl narancsjuice!!!
Nem véletlen, hogy ez a kontinentális reggeli elmaradhatatlan része. (A rostos gyümölcslé megbízhatóan beindítja az emésztésed.)
Nekem a tej jött be. A kávé szerintem nem használ éhgyomorra (főleg a gyomrodnak)pedig nagyon sokan isszák reggel.
A tej mindig rendbe rakja az emésztésem. 3-5 dl minden reggel, bár én reggelihez iszom. Mert az sem árt ám ha eszel reggel még ha csak csipegetsz is pár zabfalatot akkor is:)
Én Hebranettes méregtelenítő teát iszom, egy kevés kombudzsa teával. Este ez az utolsó, reggel az első. Délelőtt mindig van székletem. Mielőtt ezt kezdtem, nekem is 2-3-4 naponta volt székletem, sőt terhesség elején hetente. Nagyon sokat kínlódtam.
Nekem megoldotta a problémámat.
Az emésztést akkor érdemes beindítani, ha van mit emészteni. Ha csak gyomorsavat termelsz, abból előbb-utóbb gyomorfekélyed lesz.
WC-re nem a reggeli italtól fogsz gyakrabban menni, hanem attól, ha sok rostot fogyasztasz: gyümölcs, zöldség, saláta, párolt zöldség, teljes kiőrlésű kenyér. Ki lehet kényszeríteni kávéval meg lötyikkel, de attól még nem leszel egészségesebb, csak elmentél WC-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!