Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nálatok meddig tart ki fél...

Nálatok meddig tart ki fél kiló zabpehely?

Figyelt kérdés
Mennyit esztek egyszerre? Mennyit ennétek, ha nem fogyókúráznátok?
2015. máj. 16. 07:37
 1/7 anonim válasza:
42%
Én ritkán szoktam venni, de ha veszek akkor fél kiló egy-két evésre elfogy..
2015. máj. 16. 07:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Én minden nap zabkását reggelizek, ennek egészségügyi(rost és fehérje) és anyagi(diák vagyok) okai vannak. Leméregetni nem szoktam, mint a testépítők, de egy egy hétig minimum kitart, maximum 10 nap. Vagy almát reszelek rá, vagy banánt nyomkodok péppé hozzá vagy kókuszreszeléket rakok bele + víz.
2015. máj. 16. 07:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Most kb. fél évig, egyszerűen nem eszem.. inkább egy kis rizs ha már ch, valahogy az jobban adja. Bár leginkább zöldség fogy.
2015. máj. 16. 08:27
 4/7 anonim ***** válasza:
50g-ot, mikor tömegelek. Hiába van benne rost, annyira azért nincs benne sok, hogy csak azért megérje. Ha szálkásítok, egy grammot sem fogyasztok belőle.
2015. máj. 16. 10:11
 5/7 anonim ***** válasza:

150 gramm zabpehelyliszt + 50 gramm fehérjével vízben feloldva

minden nap ez a reggeli és jól indul a nap :)

2015. máj. 16. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem eszem szénhidrátbombákat, fogyáskor pláne, de a párom teszteli a dolgot. Múltkor nagyon picit evett, 10 dekát, 6 deka sajttal, nem is tartott ki délig, hisz ez nem sok kalória. Ma vettünk egy kilót, az 5 kicsi étkezésre biztosan elég lesz neki, ha édesen eszi, mazsolával, kakaóval, miegymással. Ő már rég lefogyott, én még nem, de nekem sem lenne elég ennyi egyszerre...

Az egész tesztet az indította, hogy itt mindig azt olvastam, hogy a népek 3 kanálnyi zabpehellyel elvannak délig, ami nálunk nyilván nem működik, de érdekelt, hogy 20 deka vajon elég-e, ha felturbózzuk valamivel.

De a párom alapvetően rizst eszik, mert az finomabb, én pedig egyiket sem, mert az olajos mag finomabb (s fogyni is alkalmasabb számomra). Azért sok kakaóval és mézzel elmegy a zab is.

2015. máj. 16. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:

# 6

50g zabpehelyben - ami elég emberes adag - kb 30g ch van, ami egyáltalán nem sok. Ha fogyni akarsz akkor is kell bevinni szénhidrátot. Én ebédre és vacsorára húst, zöldséget, halat és tojást eszek, így bőven-bőven belefér egy tál zabkása, így is nagyon kevés ch-t viszek be.

2015. máj. 16. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!