Szerintetek jó ha egy 14 éves lány 160 cm és 60 kiló?
Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 21:52
1/9 anonim válasza:
Én 12 éves vagyok ls 50 kiló! Nem vagy túlsúlyos de biztos van rajtad felesleg! Vagy ha nincs akkor az izomtól van ha sportolsz valamit!
2/9 anonim válasza:
ha olyan jó lenne,akkor nem kérdeznéd.
14 évesen nem valószínű,hogy ez az összetétel az izmok fejlettsége miatt jött össze,szóval lehet van némi zsírocska ott.
3/9 anonim válasza:
Az első vagyok! 160 centi vagyok én is!
4/9 anonim válasza:
van rajtad kabe 10 kilo felesleg, de inkabb tobb.
5/9 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok és 47 kg (17 évesen), bár ezzel inkább az alsó határt súrolom. A 60 kilót soknak tartom, legalább 5 kilót kéne fogynod, ha nem többet, de az már a csontozatodtól és alakodtól is függ.
6/9 anonim válasza:
Ha már felmerül ilyen kérdés, akkor az nem izom. Ha izom lenne, nem zavarna. Egyébként ne a kilókat nézd, tessék sportolni.
Nekem pont ma mondta egy ismerősöm, hogy mennyivel jobban nézek ki, mint pár éve, amikor löttyedtebb volt az alakom, na most én találtam egy remek mozgásformát, és azt űzöm rendszeresen, a mérleg többet mutat, de ez már nem csont és bőr meg zsírocska, hanem izom (egyébként sose voltam túlsúlyos, sőt, inkább az alsó határon ingadoztam nagyon sokáig, és a fogyásra vagyok hajlamos).
7/9 A kérdező kommentje:
Sportolok minden nap,ugrálóközelezek,kerékpározok,futópadozok!sokan mondják hogy most igy ezzel az alakkal jól nézek ki de én sajnos nem ezt látom,most neki áltam fogyókurázni!!
2015. máj. 9. 07:43
8/9 anonim válasza:
Ne fogyókúrázz, max. az étrendedre figyelj oda, hogy ne egyél sok "szemetet", és tartsd meg a sportot. Most fog még alakulni az alakod, kinőiesedsz, talán még nőni is fogsz valamennyit.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat,sokat segítettek!!
2015. máj. 9. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!