Hogyan fogyjak le 2 hét alatt?
Szia.
Hát sok gyakorlat van ezekre a testrészekre és ha minden nap megcsinálod minimum 2x és nem eszel össze vissza mindent, és nem is sokat akkor talán tudsz fogyni valamennyit. De ha nem csinálod rendszeresen akkor nem fogsz fogyni 3 hét alatt semennyit:/
Két hét alatt? Nem akarlak elkeseríteni, de sehogy!
Próbáld meg elhagyni a felesleges nasikat, cukros üdítőket, és tornázz! Egyrészt a futás, úszás, kerékpározás nagyon jó zsírégető. Ha pedig alakformáló, izomerősítő gyakorlatokat végzel, az szép alakot csinál idővel. De ne két hét alatt várd a csodát!
#3: két lehetőséged van. Az egyik a "szemét" kaják elhagyása, egészséges táplálkozás, és sok mozgás - az eredmény lassú, de egészséges, és tartós. Ha nem viszed túlzásba az evést, heti fél kg így simán leadható.
A másik a koplalás, vagy a divatdiéták egyike. Ezáltal sokat fogysz ugyan, de nagyrészt izomból, amitől alaktalan leszel. Ráadásul a bőr nagymértékű fogyást nem tud követni, tehát lógni fog. Ami sokkal csúnyább, mint pár kiló felesleg.
Emellett leterheled vele a májadat, mert ugyebár a napi méregtelenítés mellett a hájból felszabadult méreganyagokkal is el kell boldogulnia. Ráadásul tetszik, nem tetszik, még nagy eséllyel fejlődésben vagy. Egy egészségtelen fogyás kihat a hormonháztartásra, és simán leállhat a petefészkek, és a méh fejlődése. Ugyanis a test priorizál. Ha nem jut elegendő tápanyaghoz, azt a folyamatot tartja fenn, ami az élethez szükséges. Ami nem, azt leállítja.
És ami a hab a tortán, utána ha visszaállsz az eredeti étkezésedre (amitől ugye lett a felesleg), rövid időn belül lazán visszahízod, amit leadtál, akár még többet is.
Én az első módszert javasolnám, én is azt választottam, kb. heti egy kg megy le nekem így, de rajtam nagyon sok a felesleg, és én emellett kalóriát is számolok, napi 500 kcal-val csökkentettem a bevitelt. Ezt neked a korod miatt nem ajánlom, mivel ahogy korábban írtam, még fejlődésben vagy!
2 hét alatt kb 2-3 kilót tudsz fogyni, ami nem fog meglátszani... hamarabb kellett volna erre gondolnod.
Egyél kevesebbet, egészségesebbet, és mozogj többet minden nap. Járj futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!